2777
2789
عنوان

اينجوري يه خانوم شيك و با كلاس باشيم 👸🏻👠

| مشاهده متن کامل بحث + 47956 بازدید | 591 پست
لطف دارین تاپیک دیروزتون چون تجربه نداشتم فقط استفاده کردم این تاپیک کمی مجال برای پست گذاشتن دارم ...

فدات بشم هرچي ميدوني بازم بهمون ياد بده😍

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیار سبز رو مگه میشه خرچ خرچ نکنه عمرا.رو دور کندم باشیم یه خرچی میکنه.    

خیار سبز؟!؟!

مگه خیار رنگ دیگه ای هم داریم؟؟😮

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
کارایی ک خودم انجام میدم...حتما قبل مهمانی یا بیرون رفتن دوش میگیرم و مسواک میزنم حتی اگر صبحش یا چن ...

اگر یه بحثی پیش بیاد ک باب میلت نباشه وجنجالی باشه بازم نظرنمیدی

مثل چند زنی اقایون که تاچارتامجازن اقایون دفاع میکنن منم ازحق خانما دفاع میکنم

من سرهمبن موضوع همش داغ میکنم واتیشی ج میدم بعدم پشیمون میشم خخخ ولی نمیتونم سکوت کنم

سعی کنید توی جمع غیر صمیمی بقیه از حال چهره متوجه نشن شما چه حسی دارین.

مناسب هرجایی لباس بپوشید، کفش پاشنه بلند رو نمیشه توی محیط کار و تحصیل پوشید. کفش اسپوزت هم مناسب مهمونی نست.

شب بخیر دوستان، فردا انشالله بقیه پستاتونو میخونم.

اگر یه بحثی پیش بیاد ک باب میلت نباشه وجنجالی باشه بازم نظرنمیدی مثل چند زنی اقایون که تاچارتامجازن ...

اتفاقا چن تا مهمانی رفتیم این موضوع اومد وسط...من فقط شنونده بودم.. البته همسر کاملا مخالف چند زنی بود چون وکیله داشت با عواقب چند زنی آشناشون میکرد...

شاید اگر همسرم هم نظر با اونا بود منم قاطی میکردم 😆   یه خانومه ک گفت فلانی تفنگ دو لول میارم همینجا شهیدت میکنما 😅