سلام من مردادماه عمل کیست هشت سانتی وچسبندگی انجام دادم رفتم دکتر بهم دیفرلین و استروژن داد تا شهرویر که پری شدم بعد پری من یک روز درمیون اقدام داشتم 7/9/11/13/14/16/19/21پری اقدام داشتم الان دوروز از پری میگذره پری نشدم .من چیکاره بیدم؟؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید سه ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔خدا جونم ممنونم که دوباره واسم معجزه کردی و منو لایق دوباره مادری کردن دونستی هزاران بار شکرت خدای مهربونم😍❤️
بعد عمل کیست احتمال حاملگی بالا میره ولی ممکنه بخلطر عملم باشه
واقعیت از همینم میترسم که از عمل باشه ولی امیدم هم زیاده .اخه تخمدان سمت راستم تیر میکشه ول میکنه .سینه هامم رنگش تیره شده .ولی هیچ ترشحی ندارم تو سایت نوشته بود باردار ترشح دارند