2777
2789
عنوان

شروع آي وي اف

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقيقا شرايط شمارو دارم

واقعا خیلی سخته من که از لحاظ روحیه کم آوردم از طرفی هم بخاطر همسرم دارم ادامه میدم این مسیرو.از الان دارم فکر میکنم ivf منفی بشه روحیه ای واسم میمونه که بازم انجام بدم؟!😔

من تجربه ای ندارم عزیزم فقط اومدم بگم انشاالله خدا خودش نظری بهت بکنه دامنت سبز بشه الهی همه منتظرا به داد دلشون برسن

دلم تا شاخه ای غم درخودش کاشت ترکهای عمیقی باز برداشت چه میشد چون تمام مردم شهر شب تنهای من هم همدمی داشت ....
واقعا خیلی سخته من که از لحاظ روحیه کم آوردم از طرفی هم بخاطر همسرم دارم ادامه میدم این مسیرو.از الا ...

گلم هیچوقت ناامید نشو از درگاهش ناامیدی بزرگترین گناهه الهی خدا کمکت کنه ناراحت شدم   

دلم تا شاخه ای غم درخودش کاشت ترکهای عمیقی باز برداشت چه میشد چون تمام مردم شهر شب تنهای من هم همدمی داشت ....

سلام دوستان 

اين گروه منو دوستم تو تلگرامه درمورد اي وي اف و اي يو اي 

خودمونم تحت درمانيم

خوشحال ميشم بياين و از تجربيات هم استفاده كنيم

https://t.me/joinchat/KKgBREzo1O2aZHRSjkSXSQ

لينك رو كپي كنين رو صفحه تلگرامتون بعد وارد بشين