2777
2789
میگه تو ک تو خونه ای کم کم انجامش بده وقتی بچه خوابه به کارای خونه برس

مگه نمیگی سرکار میری؟

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری شوهرمو وادار کنم کمکم کنه ؟ 

عزیزم من صبر میکنم هروقت دوتایی خونه این تقسیم وظایف میکنم میگم مثلاً ظرفارو میشوری یا جارو می‌کشی اونم مجبوره انتخاب کنه

حتی اگه دیر انجام داد خودت انجام نده و درستم انجام نداد غر نزن

مامان دوتا دخمل ناز 😍
کارم تو خونه هست و روزی دوساعت بیرون خونه ام  

اهان من صبح ساعت ۹با خودشوهرم میرم ساعت۴برمیگردم کلا میدونه که باید کمکم کنه البته مامانشم شاغل بود و شرایط درک میکنه خودش ظرفی بشور یا غذایی درست کن که البته ناهار نیستیم شامم یا سبک یا بیرونیم با مهمونی 

جارو برقی گردگیری نه چون کلا اخر هفته کارگر دارم 

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
یه دختر 6 ساله دارم.  در حالت عادی تنها کمکش چایی دم کردنه. ولی بعضی وقتا ظرف میشوره مثلا امر ...

فكر كزدم دختر ٦ سالت اينكارا ميكنه  

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

من شاغلم دخترم ٦ سالشه و الان باردار هم هستم

همسرم واقعا كمك ميكنه وقتي خونه هست واي واقعا خسته هستم الان با ويار شديد..ديگه خونم به مرتبي قبل نيست

همينكه همسرم ايراد نميگيره تو هيچ چيز خدا رو شاكرم

من شاغلم دخترم ٦ سالشه و الان باردار هم هستم همسرم واقعا كمك ميكنه وقتي خونه هست واي واقعا خسته هست ...

شوهر منم ایراد نمیگیره وقتی هم میگم پاشو کمک کن میگه کجا رو میخوای تمیز کنی خونه دسته گل شده با زحمتای شما اخه همیشه از نظر شوهرم خونه تمیزه

تقسیم‌کار کنید ما یه شب من غذا درست میکنم اون ظرف میشوره و خونه رو جمع و‌ جور میکنه یه شب برعکس

هرچند تمیزکاریش چنگی به دل نمیزنه ولی از هیچ بهتره

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2