2777
2789
عنوان

بچه ها گند زدم به ...

524 بازدید | 26 پست

سلام 

امروز کلا از صبح سربه هوا بودم همسرم سربازه میخواست موهاش رو یه خورده کوتاه کنه چون پشتش رو نمی‌توانست کوتاه کنه موزر رو داد دست من تا کوتاه کنم منم حواسم نبود ۷ سانت پشت موش رو کچل کچل کردم 

انقدر عصبانی شد ازم که نگو حالا منم اون وسط خندم گرفته و نمیتونم نخندم اونم بدتر حرصش گرفته 

الآنم به داداشش گفت اومد خونه ما تا موش رو درست کنه اونم اومده میگه کلا کچل کن 

نمی‌دونم بخندم یا ناراحت باشم 

به نظرتون چیکار کنم 

ازش چند بار عذرخواهی کردم اما همش خندم میگیره 

🙈🙈🙈🙈🙈🙈😂😂😂😂😂😂😂😂

خدایا اگر میشد جز برکت   حرکتهم از خودت بود ممنونت میشدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای شوهر روانی من اومد بقلای موهامو بزنه رفت تا وسط فرق سرم 😁😁😁😁😁هنوز در نیومده دستش سنگینه همش موهامو پوش میدم میریزم همون سمت 

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم

منم ی بار مامانم داشت با این دستگاه بند انداز هست برا اصلاح صورت موهای پیشونیشو برمیداش زئد نصف ابروهاشو برد منم خندم گرفته بود بعد میگف واقن ک چراداری میخندی

مسم که پخش و پلا هستم دچار دردوبلا هستم...تو عادلی که طلا هستی به کیمیای مساواتت تو را بدل به خودت اما مرا بدل به ترازو کن...تو را ببوس که لبهایت هنوز طعم عسل دارد تو را بخواه که اغوشت هنوز میل بغل دارد تو را بکار و شکوفا شو تو را بچین و تو را بو کن     ...                                                         #محسن چاوشی