2777
2789

بنظرتون خوب برم اونجا بخرم...

خودم تهرانی م...بنظرم خود بازار بزرگ خوبه...از نظر تنوع و قیمت... ولی پارسال رفتم قشم کلی داشت..ولی نمیدونم برم اونجا قیمت ش میارزه یا نه...

اونهمه پول بنزین بریز بپاش هتل کلی خرج داره از تهران بخر دیگه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ماشین و با قطار میبرم ک خسته نشم....خودمم با قطار..شرایط م طوی ک هتل م برام با قیمت خیلی پایین در ...

هرجور صلاحه ولی کلی خرج اضافه در میاد بنطرم همون خرجارو تهران کنی ب نفعتم باشه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
پارسال با امسال فرق داره ها البته من قشم را نمیدونم الان چه خبره ولی کیش همه چی دو سه برابر شده بود

اره کیش که گند زده....

خیلی گرون شده...گرچند تو قشم یکجا ب اسم درگهان خیلی ارزون تراز تهران بود 

اره کیش که گند زده.... خیلی گرون شده...گرچند تو قشم یکجا ب اسم درگهان خیلی ارزون تراز تهران بود&nbs ...

اگه فکر میکنی قیمتاش خوبه حتما برو به نظرم 100 تومنم به نفعت بشه 100 تومنه

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم
@yaas1392     بیا گلم

دیر اومدم مثل اینکه😂😂

استارتر عزیزم من نی نی ندارم راستش واقعا اطلاعات چندانی ندارم ولی تا دلت بخواد اینجا مغازه ی سیسمونی دیدم 

قیمتا درکل خیلی بالاتر از قبل شده چون قبلا درهم مثلا ۲ ۳ تومن بوده یا پایینتر  الان درهم بالا رفته تا ۵ تومن وسایل گرون شده ولی از شهرستان بی خبرم دقیق نمیدونم شهرستان قیمتا چطوره 

در کل اگه تصورت اینه که مثل چندسال پیش ارزونیه نه نیست ولی باز

احتمال داره از شهرستان ارزونتر باشه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

دیر اومدم مثل اینکه😂😂 استارتر عزیزم من نی نی ندارم راستش واقعا اطلاعات چندانی ندارم ولی تا دلت بخ ...

به هر حال ممنون ک رومو زمین ننداختی و اومدی 😂😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😂

(    )