2777
2789
عنوان

نوزاد یک ماهه

446 بازدید | 15 پست

سلام خانما بچم خیلی زور میزنه و قد میکشه بیشتر توی خواب جوری ک قرمز میشه و کبود میشع صورتش وناله میکنه از خواب با گریه بیدار میشه بنظرتون مشکلی داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کولیک نداره ؟

دختر داشتن یعنی زندگیت یهو صورتی میشه!    دختر داشتن یعنی کمدی پراز لباسای خوشرنگ  دختر داشتن یعنی اتاقی پراز عروسکای ریزو درش .                                                        دختر داشت یعنی پچ پچ های شبانه مادرو دختری کناریه تخت کوچیک وخوشگل!             دختر داشتن یعنی یه کشو پر از گل سرهای رنگ رنگی...                                                       دختر داشتن یعنی لاک های رنگ وارنگ...        خنده هایی از ته دل،موهای بلند،دامن های زیباو...                                                        در یک کلام دختر داشتن یعنی عشق ...          پرنس زیبای من دختر قشنگم یسنا👑👑👑👸👸👸     

نفخ وکولیک نوزادی

شکمشو باروغن زیتون ماساژ بده

مچ پاهاشو بگیر آروم زانوهاشو خم کن تو شکمش

اینا آرومش میکنه داروهم که کولیکز وکولیکد و....هست عالی هستن

گرمسلمان گرمسیحی گریهود،،،آدمی باشید،مذهب هرچه بود
هرچند بد حرفیه خیلی باد در میکنه و شکمش هم سفت نی 

دختر منم اینطوری بود تقریبا دو ماه اول ولی خوب میشه خودت چیزای نفاخ نخور.دکتر به من گفت روزی 10دیقه ببرش توحموم اب گرم سعی کن خونه هم برای بعدازحموم گرم باشه باروغن زیتون پشت شکمش و ماساژ بده اروم و بپوشونش.بچه قلنج کرده