2777
2789

سونو حدود ۲۰۰ و خرده ای. البته با بیمه کمتر شد.

ازمایشش کلا ازاد بود شد ۱۱۰ تومن. 

هفته پیش رفته بودم.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا سل فری دادی مشکلی تو ان تی بود؟؟ به منم گفت بده ندادم رفتم سونوی انومالی دادم هزینه اش خیلی بی ...

عدد ان تی ۲/۲ بود ....گفت بدی بهتره ...یه ذره بالاست ...دعا کنید سالم باشه ..۶آبان جوابم میاد

به خودت کمی اهمیت بده وگرنه لابلای زندگی از بین میری و هیچ کس هم نمیفهمه
چقدر زیاد

ازمایشش کمتر شد 80 تومن

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
عدد ان تی ۲/۲ بود ....گفت بدی بهتره ...یه ذره بالاست ...دعا کنید سالم باشه ..۶آبان جوابم میاد

بالای سه مشکوکه عدد خوب بوده که 

البته جاریم هم ترسید رفت سل فری عددش مثل شما بود خدارو شکر سالم بود 

من به این سل فری اعتقاد ندارم وقتی عدد زیر 3 هستش یعنی مشکلی نداری گلم نگران نباش 

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
بالای سه مشکوکه عدد خوب بوده که  البته جاریم هم ترسید رفت سل فری عددش مثل شما بود خدارو شکر سا ...

امیدوارم این جور که شما میگی باشه ...منو شوهرم ترسیدیم گفتیم نکنه بعدا پشیمون شیم که چرا آزمایش ندادیم ...دیگه رفتم دادم 

به خودت کمی اهمیت بده وگرنه لابلای زندگی از بین میری و هیچ کس هم نمیفهمه
امیدوارم این جور که شما میگی باشه ...منو شوهرم ترسیدیم گفتیم نکنه بعدا پشیمون شیم که چرا آزمایش نداد ...

استرش بیشتر ادمو ازار میده تا جوابش بیاد بیچاره جاریم مرد و زنده شد