2777
2789
عنوان

بازم خواب تکراری...این دفعه دوم سوم ک خواب میبینم ت خواب قران میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم وقتی که خواب میبینی بهیچکس تعریف نکن اگه برای کسی بگی شاید برات تعبیر بد میکنن پس همیشه خواب که دیدی بگو خواب دیدم بر محمد یاعلی تو تعبیرش کن ...وبعد خودت بگو تعبیر خوابم میشه که امروز خبر خوشی میشنوم حتی اگه بدترین خواب رو ببینی

صدقه دادم همو اول

استارتر جان شما بارداری؟

مرد که تو باشی... زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانووووووووم بودن چه کیفی دارد...
اره

عزیزم تو این دوران چیکار کردی که خوابهای خوب میبینی؟

مرد که تو باشی... زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانووووووووم بودن چه کیفی دارد...
عزیزم تو این دوران چیکار کردی که خوابهای خوب میبینی؟

هر روز قران میخونم روزی۲۵ایه الانم جز۲۵ماه هفت بارداری اخرشم...واسه هر کار ک مربوط ب جنین مثلا بهداشت داروخونه مطب دکتر سونو هر کاری ک فک کنی اول وضو میگیرم بعد میرم بیرون و واسه هر قسمت هم ی یاسین با نرم افزار میخونم ک درهر صورتی باشم ـ...دوتام ۴۰یاسین خوندم ۶۰ت ماه رمضون روزی دوتا ۲۰تو محرم روزی دوتا...

بغیر نمازم نماز نفل هم میخونم.

❤️میشه به نیت دلم واسم یه صلوات بفرستین❤️

کسب درآمد آسان در منزلتان(حتما مطالعه شود):

0️⃣3️⃣0️⃣7️⃣ سامانه «هفتاد سی» کاربران را در ۷۰ درصد سود بازار بزرگ محصولات اعتباری از جمله ش ارژ و بسته های اینترنت و قبض و... شریک می کند.

✅ شما روی خرید کسانی که از طریق شما با سایت و اپ ۷۰۳۰ آشنا شده اند، سود مشخص خواهید داشت.

✅ از طریق لینک زیر در چند ثانیه عضو شوید و شروع به درآمدزائی کنید.

🌐 https://7030.ir/r/nasrin981 

💌 شناسه‌ی معرف هنگام ثبت نام: nasrin981

هر روز قران میخونم روزی۲۵ایه الانم جز۲۵ماه هفت بارداری اخرشم...واسه هر کار ک مربوط ب جنین مثلا بهداش ...

خوش به سعادتت عزیزم

من از الان شروع کنم واسه بچه م تاثیری داره؟وسطای ماه ۶ هستم.