2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متأهلی اینقدر دردسر و بدبختی داره که اصلا اینجور صدا زدنا به چشممون نمیاد و اهمیت نمیدیم به خدا

بخدا مجردی و تنهایی هم دردسر خودشو داره. وقتی همه دوستات ازدواج کرده باشن و هیچ کس نباشه باهات تا ی بازار بیاد

بخدا مجردی و تنهایی هم دردسر خودشو داره. وقتی همه دوستات ازدواج کرده باشن و هیچ کس نباشه باهات تا ی ...

اگه شیطون باشی کلیم خوش میگذره مجردی

معجزم مرداد ۱۴۰۴ میاد بغلم خدایاشکرت

برا من اصلا صدام نمیکنه.آخه به غیر از من کسی تو خونه نیست فقط حرفش رو میزنه  

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
اگه شیطون باشی کلیم خوش میگذره مجردی

اخه شیطون نیستم. اگه تو سن ۲۷ سالگی شیطنت کنی میگن دختر خوبی نیست... خیلی پخته و بزرگونه رفتار میکنم. البته نداشتن دوستم تاثیر داره. همه بچه دارن با کی برم شیطونی؟؟؟؟؟ 

الهی عزیزم من کاملا درکت میکنم خیلی سخته ادم تنها باشه فقط خودشه و خودش ☹😔

دقیقا الان من خودمم و خودم... حتی دوستی نیست ک بهش پیام بدم. فقط با بچه های اینجا چت میکنم. ی جورایی همه محو زندگیشونن..... دور بچشون... 

بخدا مجردی و تنهایی هم دردسر خودشو داره. وقتی همه دوستات ازدواج کرده باشن و هیچ کس نباشه باهات تا ی ...

دقیقا میفهمم چی میگی

ولی ببین منم که متأهلم هیچکس کنارم نیست

تو حداقل میدونی کسی نیست همراهیت کنه

میگی خب نیست دیگه نمیشه کاریش کرد تا به وقتش یه شوهر خوب قسمتم شه

ولی من که میدونم شوهر دارم و بازم تنهام خیلی میسوزم...میرم لباس بخرم میبینم همه کسایی که میرن تو اتاق پرو یکی دونفر همراشون هستن و نظر میدن

بعد من همیشه عین این بدبخت بیچاره‌ها هی تو آینه زل میزنم به خودم میگم خدایا چیکار کنم

کسی نیست نظر بده، بخرم نخرممممم...حالا این یه موردشه...شوهر داشته باشی و سه هفته از خونه بیرون نری خیلی سختههههه... چون میگم دیگه وقتی متأهلی توقع داری شوهرت کنارت باشه

ولی وقتی میبینی نیست دلت میشکنه...پرحرفی کردم ولی اصل حرفم این بود که ماهم یه زمانی مجرد بودیم و الآن که ازدواج کردیم میبینیم مجردی خیلی بهتر بود... ولی تو چون ازدواج نکردی متوجه منظورم نمیشی..امیدوارم به زودیِ زود یه همسر همه‌چی تموم قسمتت شه که هیچوقت حسرت مجردیتو نخوری😘

🖤

اخه من مجردم کسی نیست اینجوری صدام بزنه

والا منم که یه شکم زاییدم کسی دیگه در این حد صدام نمیزنه. 

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
این قرطی بازیا چیه؟ اسم همو صدا میزنیم. 

آره منم دوست ندارم شوهرم اینجوری صدا کنه بعد چند وقت حس میکنم الکیه.خوبه در شرایط خاص اینطوری صدات کنن.

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.