2777
2789
عنوان

خانوماقد و وزن بچتون بدوتولد و۲ماهگی چندبود😓

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 35 پست
 تولد۲.۸۰۰ قد۴۹ دوماهگی ۷کیلو قدش یادم نیس شاید۶۲ شیرمادر میخورد فقط

واسه دو ماه خیلیه که

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
خانما کسی اینجا تو بارداری iugr بوده یعنی رشد بچه کم بوده ب علت خونرسانی کم از جفت ب جنین اگه بوده چ ...

عزیزم یکی ازدوستای من اینطوری بود،،،هفته۳۹زایمان کرد،پسرش ۲۴۹۰بود قدش هم۵۰

زندگی جاریست😁شایدم مادرشوهره😜😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم دقیقا تولوش ۲۸۰۰ با قد ۴۹ اما دوماهگیش ۴۷۰۰ بود  رمز موفقیتت چی بود تو وزن گیریش😆

نمیدونم 

ولی یکسره گریه میکرد منم برا آروم کردنش شیرمیدادم که گریه نکنه

گاهی وقتااینقدشیر میخورد از دماغش شیر میزد بیرون

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲
عزیزم یکی ازدوستای من اینطوری بود،،،هفته۳۹زایمان کرد،پسرش ۲۴۹۰بود قدش هم۵۰

سزارین شد ؟ بچه اش تو دستگاه نرفت؟

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...   

چه خوب 

من بستری شدم بخاطر این موضوع دائم سونو داپلر میدم و صدای قلب بچه چک میشه ازم nst میگیرن ،اگه افت نبض کرد خدای نکرده سریع سز بشم ، ۳۴ هفته هستم با وزن ۱۸۰۰ تقریبا 

خسته شدم تو بیمارستان خیلی سختمه😔

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...   

الهی😭خداییش بیمارستان موندن سخته منکه شخصاازبیمارستان متنفرم.امیدوارم این روزا برشما زودتربگذره و سرموقع وصحیح وسالم نی نیتون روبغل کنین انشالله🌺🌺🌺

زندگی جاریست😁شایدم مادرشوهره😜😂
خانما کسی اینجا تو بارداری iugr بوده یعنی رشد بچه کم بوده ب علت خونرسانی کم از جفت ب جنین اگه بوده چ ...

سلام عزیزم ، من دخترم iugr بود، هفته ۳۷ با وزن ۲۴۷۰ به دنیا اومد، سالم  و بدون مشکل، nicu هم نرفت، فقط کلا ظریفه نسبت به نینیای تم سنش، شما تو چه وضعیتی هستی الان؟ منم وقتی باردار بودم همش تو نینی سایت دنبال نینیای iugr بودم ، خیلی دوران سختی داشتم و استرس کشیدم، ولی تو به خودت استرس نده، اگه سوالی دیگه ای داشتی هم بتم پیام بده

چه شهری هستی؟ از الان بستریت کردن؟؟ منم هفته ۳۴ فهمیدن 

سلام عزیزم خداروشکر بچه ات سالم خوب بدنیا اومده

برای منم ۳۷ هفته ختم بارداری دادن اگه انشالله تا اون موقع مشکلی پیش نیاد 

اهوازم بخاطر بخش nicu گفتن تحت نظر باشی بهتره چون ممکنه هر لحظه اوضاع طوری بشه که سز کنن

هفقته ای دو بار داپلر nst  و قلب بچه رو چک میکنن

متاسفانه دیابت هم گرفتم😞

امپول بتا هم برام زدن