2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل خونواده شوهر من ك از همون نامزدى زهرمارم كردن توروخدا اگه عقد نكردى همينجا تمومش كن تو اشتبا ...

عقد نکردم ولی همدیگرو دوست داریم.... نمیدونم چیکار کنم هر روز کارم شده گریه از یه دختره شاد فقط یه مرده متحرک مونده

نه هنوز عروسی نکردم . مثلا یه بار سوخته بودم کل پشت پام تا زیر با....سنم با دو تا دستام خیلی حالم ب ...

چکاریه به مادرشوهرت زنگ زدی😏

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

ماهم دوران عقد و نامزدی رو زهرمون کردن،دلم به شوهرم خوش بود وگرنه همون موقع تمومش میکردم.

خداجوابشونو بده

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
عقد نکردم ولی همدیگرو دوست داریم.... نمیدونم چیکار کنم هر روز کارم شده گریه از یه دختره شاد فقط یه م ...

عزیزم جای سوختگی مونده

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
نه هنوز عروسی نکردم . مثلا یه بار سوخته بودم کل پشت پام تا زیر با....سنم با دو تا دستام خیلی حالم ب ...

بعد که دیدیم اون چیزی بهش نمیگه خودم بهش جواب دادم گفتم فکر نمیکنم مسائل من به کسی ربط داسته باسه .

خواستید عکس چتامون رو برارم....

دقیقا مثل منی..... بغض میکنم گریه ام نمیاد.... واقعا دوست دارم بمیرم.‌..

خدا نکنه عزیزم هعععی روزگار پیر شدیم رفت زندگیتو خودت بساز نذار کسی برات تصمیم بگیره نذار کسی باعث غمت بشه دنیا دو روزه یه روزشم رفته شاد باشی  

پسرم همه دنیام 😘💋💕