2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقد نکردم ولی همدیگرو دوست داریم.... نمیدونم چیکار کنم هر روز کارم شده گریه از یه دختره شاد فقط یه م ...

منم فقط بخاطر عشق و دوست داشتن ب هم نزدم ولى وقتى اومدم تو زندگى فهميدم زندگى كنار مردى ك عاشقش نيستى اما آرامش دارى سگش مى ارزه ب زندگى كنار مردى ك عاشقشى اما تو زندگيش آرامش ندارى همش جوش استرس غم غصه من ك ديگه خسته شدم آخ خدا خودت فكرى ب حال خونواده شوهرم كن  

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭

گلم بابت قضیه خواهرزاده اش شاید حق با اونها بوده حتما مادرشوهرت حرص خورده خیلی از دست پسرش اینا هم گفتن مامان ناهید بقدر کافی فکر و خیال داره بیشترش نکنید نکنه سکته کنه

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
ماهم دوران عقد و نامزدی رو زهرمون کردن،دلم به شوهرم خوش بود وگرنه همون موقع تمومش میکردم. خداجوابشو ...

یه چیز دیگه،اصلا تو مسائلتون دخالتشون نده، دوروز دیگه میخوان تو خصوصی ترین مسائلتونم اظهارنظر کنن.از من گفتن بود عزیز

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
عقد نکردم ولی همدیگرو دوست داریم.... نمیدونم چیکار کنم هر روز کارم شده گریه از یه دختره شاد فقط یه م ...

اگه راه داره تموم كن! ب عاقبت من و امثال من گرفتار نشي. الان تو شرايط منكه باردارم و استراحتي. هنوزم خونواده همسرم اذيتم ميكنن. مادرشوهرم منو نفرين ميكنه

👶🏻
ببخشید عزیزم ولی کار درستی نکردی ب خانوادش گفتی 😔

من حالم خیلی بد بود دستشویی مادرم کمکم میکرد میرفتم بعد نامزدم هی زنگ میزد داد و بیداد میکرد نه یک بار ده بار پشت سر همدیگه من فقط بهش گفتم بهش بگو فعلا بهم زنگ نزنه

بعد که دیدیم اون چیزی بهش نمیگه خودم بهش جواب دادم گفتم فکر نمیکنم مسائل من به کسی ربط داسته باسه . ...

خب تو با همون زنگی که به مادرشوهرت زدی انگار اجازه دادی تا وارد حریم شخصی زندگیت بسن و راه دخالت و وا کردی

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
روی پاهام در حد چندتا لکه مونده ولی نسبت به جوری که سوختم خیلی خوبه

خدا شفات بده عزیزم اون لکه ها هم از بین بره .غصه نخور 

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه