2777
2789
عنوان

خوابم نمیاد چیکار کنم..پووووف😩

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای برو بزور بخواب😅

حالا جالب اینجاست کم که میخوابم سرم درد میگیره. خدا فردا و چند روز اینده رو بخیر بگذرونه. اینجور که معلومه موندگارم هستن😑😑😥😥😥

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
حالا جالب اینجاست کم که میخوابم سرم درد میگیره. خدا فردا و چند روز اینده رو بخیر بگذرونه. اینجور که ...

عیب نداره سخت نگیر...میدونم که سخته😩

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
اتاق خودم سرده اومدم تو اتاق داداشم  فک کن بخوام بخوابمم ای نمیذاره از بس تو خواب حرف میزنه&nb ...

😂😂😂

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
عیب نداره سخت نگیر...میدونم که سخته😩

کلا صبح زود بیدار شدن برام سخته 😫 وگرنه مهمون زیاد داریم

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !