2777
2789

چرا فرزانه لج شده بچه ها من فصل های اول و دوم ندیدم اصلا میشه کوتاه بگید

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیر اومده بود شرکت مادر ارغوان دنبال پرونده بهزاد میگشت چون اون قرصا رو بهزاد به برادرِ امیر داده بودظاهراً

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

معلوم شد امیر ماموره دزدیدن شناسنامه ها هم کار خودش بوده افسانه هم فهمیدمالک دنبال اون دختره است که حامدرو معتاد کرده زنگ زدکه فرارکن برو

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍

اوووووو قصه اش مفصله.چطوری کوتاه بگیم.

اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧

ممنون میشم بهم بگید چرا با خانواده مالک بد شده و دنبال انتقام ه حتی از بچه هاش

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

یعنی امشب قشنگگگ جلو خانواده سربلند شدم,تو فصل اول همون اویل قبلی که هاتف بمیره همون شب تو ماشینش امیر به یکی زنگ زد گفت این کجا بود منو فرستادینو,دختره رسما عاشقم شده و این حرفا,من اونجا گفتم این اطلاعاتیه کسی باور نکرد

باردار نیستم:)

اولش فرزانه ومالگ قراربود ازدواج کنن یه مرده به اسم نادر اومد مالک رو لوداد که انقلابیه مالک روتبعیدکردن خودش باافسانه ازدواج کرد مالک هم با دوست افسانه که همون مرضیه است ازدواج کرد بعد شوهرافسانه ادم خلافکاری بود موادفروش بود کشتنش افسانه هم مالک رو مقصرهمه این اتفاقها میدونع

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍