oshida مدیر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 عنوان حس خوب😍 | مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 33 پست خدا گویدتو ای زیباتر از خورشید زیبایمتو ای والاترین مهمان دنیایمبدان آغوش من باز استشروع کنیک قدم باتوتمام گامهای مانده اش با من❤ دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤ 1397/07/23 | 02:01 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshgh39 عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 512 💃💃 شوخی کردم یکم بخندیم خخخخه😁😁😁😁😁😁 My lord show me right from wrong give me light make me strong
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 دلبری ندارم دلبری بلد نیستم خدای من دلبرت باشم یا نه؟؟؟ خدا عشق ترینه❤ دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 شوخی کردم یکم بخندیم خخخخه😁😁😁😁😁😁 ماهم منتظر تعارف😂 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 ممنون خواهش میکنم🌷 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
eshgh39 عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 512 خدا عشق ترینه❤ آنانکه خاک را به یک نظر کیمیا کنند محض رضای خدا نصف شبی یه نگاهی هم به ما کنن My lord show me right from wrong give me light make me strong
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 خب از اول همون بهترین اولیه رو بدن .. دیگه چرا بهترینای دیگر؟ شاید گاهی لازمه خودمون واسه اون بهترینه تلاش کنیم که وقتی بدست آوردیمش تمام و کمال قدرشو بدونیم دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
_shadli_ عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1199 آنانکه خاک را به یک نظر کیمیا کنند محض رضای خدا نصف شبی یه نگاهی هم به ما کنن مصرع دومش 😂😂 طول میکشه تا بفهمی دوس داشتنِ آدما دست خودشون نیست ، دست هورموناشونه =)
eshgh39 عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 512 مصرع دومش 😂😂 خدا من و بلکل گذاشته قاطی زاقارتای عالم My lord show me right from wrong give me light make me strong
مامی_رایا عضویت: 1392/10/22 تعداد پست: 1570 وقتی کسی را دور انداختیم، دیگر نباید سعی کنیم اشتباهاتش را تشریح کنیم؛ وقتی دنبال چراهای اشتباهات او می رویم که هنوز او را کاملا دور نینداخته باشیم![ اوریانا فالاچی ] میشه مهربون تر باشیم❤
مامی_رایا عضویت: 1392/10/22 تعداد پست: 1570 یاد من باشدامروز دم صبح ، جور دیگر باشمبد نگویم ؛ به هوا ، آب ، زمینمهربان باشم ، با مردم شهرو فراموش کنم ، هر چه گذشت ! میشه مهربون تر باشیم❤
_shadli_ عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1199 خدا من و بلکل گذاشته قاطی زاقارتای عالم نگو اینجوری :( طول میکشه تا بفهمی دوس داشتنِ آدما دست خودشون نیست ، دست هورموناشونه =)
eshgh39 عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 512 نگو اینجوری :( چرا !!!!!همه ازدواج کردن من موندم خیلیام پشت سرم میگن ......هستم My lord show me right from wrong give me light make me strong
_shadli_ عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1199 چرا !!!!!همه ازدواج کردن من موندم خیلیام پشت سرم میگن ......هستم همه اونایی که ازدواج میکنن خوشبخت میشن ؟مردم برا پیغمبراشونم حرف درمیوردن. چ رسد به ما طول میکشه تا بفهمی دوس داشتنِ آدما دست خودشون نیست ، دست هورموناشونه =)
parvaz7 عضویت: 1394/10/10 تعداد پست: 16932 چرا !!!!!همه ازدواج کردن من موندم خیلیام پشت سرم میگن ......هستم ناراحت نباش تنهانیستی خیلیامون موندیم 😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
eshgh39 عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 512 ناراحت نباش تنهانیستی خیلیامون موندیم جدا؟؟؟، My lord show me right from wrong give me light make me strong