2777
2789
عنوان

حس خوب😍

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 33 پست
دلبری ندارم  دلبری بلد نیستم  خدای من دلبرت باشم یا نه؟؟؟

خدا عشق ترینه❤

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوخی کردم یکم بخندیم خخخخه😁😁😁😁😁😁

ماهم منتظر تعارف😂

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
ممنون

خواهش میکنم🌷

خب از اول همون بهترین اولیه رو بدن .. دیگه چرا بهترینای دیگر؟

شاید گاهی لازمه خودمون واسه اون بهترینه تلاش کنیم که وقتی بدست آوردیمش تمام و کمال قدرشو بدونیم

وقتی کسی را دور انداختیم، دیگر نباید سعی کنیم اشتباهاتش را تشریح کنیم؛ وقتی دنبال چراهای اشتباهات او می رویم که هنوز او را کاملا دور نینداخته باشیم!

[ اوریانا فالاچی ]

میشه مهربون تر باشیم❤
چرا !!!!!همه ازدواج کردن من موندم خیلیام پشت سرم میگن ......هستم

همه اونایی که ازدواج میکنن خوشبخت میشن ؟

مردم برا پیغمبراشونم حرف درمیوردن. چ رسد به ما

طول میکشه تا بفهمی دوس داشتنِ آدما دست خودشون نیست ، دست هورموناشونه =)