2777
2789

بچه ها بنظرتون چجوری ازشون کمک بگیرم انقدی دارن که هر ماه یک مانتو میگیرن ب خودشون میرسن مهمونیای بزرگ میدن قافل از اینکه بچشون حتی تو خونه سیب زمینی پیاز ندارن اگ بدونن حتمن کمک میکنن ولی روم نمیشه اخه چیزی نداریم تو خونه شیر ندارم بچم گشنشه حقوقمون میره برایقصد

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قسط عزیزم

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

نام کاربریت تو حلقم....والا برا ما که نمیدن میگن سختی کشیدیم به این روزارسیدم حالا بدیم مردم

میدونی عجیب ترین جایه زندگی اونجاست که هرکاری میکنن تو نباید به دل بگیری ولی با کوچیکترین حرفت اونا ناراحت میشن!!!
شوهرت باید این کمک رو بخاد

ن بابا شخصا ک نمیخام بگم میخام ی جوری تعریف کنم ک نداریم 

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم

نمیدونم من که معتقدم آدم باید خودش مشکلاتش رو حل کنه.یعنی ماه به ماه میخوای ازشون پول بگیری؟

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
البته میتونی یه اشاره کوچیک کنی بهشون مثلا به مادر شوهرت بگی یا شاید پدر شوهرت 

به مادرشوهرم راحتم مثلا گفت پنیر دارین برای صبحانه گفتم داریم گفت دردغ نگیا گفتم حالا فردا میریم خرید میخام درجریان جزییات قرار بگیره😁😁😁

نمیدونم من که معتقدم آدم باید خودش مشکلاتش رو حل کنه.یعنی ماه به ماه میخوای ازشون پول بگیری؟

ن بابا همینکه سیب زمینی و پیازو این جور چیزا بیاره😁😁😁انقد به خاهراش نرسه مام هستیم چراغی ک به خانه رواست ب مسجد حرامه 

به هیچ وجع خودت نگو و حتی اشاره کوچیک هم نکن. ب همسرت بگو ک با پدرش حرف بزنه  مردو مردونه...&nb ...

ن بابا این حرفا زنونس دیدی بعضی از عروسا راحت از خانواده شوهر کمک میگیرن من دلم اونجوری میخاد

نام کاربریت تو حلقم....والا برا ما که نمیدن میگن سختی کشیدیم به این روزارسیدم حالا بدیم مردم

😁😁😁خو منم میخام با سیاست مداری بهش بفهمونم ازم توقع نداشته باشه خاندان بزرگشونو دعوتی بدیم با ماهی 300حقوق ک برام میمونه همم یکم کمکمون کنه همش مهمونیای الکی میده بعد بچش زندگیش اینطوری کلا همین ی پسرو داره ها خانواده من میدن از راه دور باز فرق داره اینا نزدیکن