تودوران عقد مردبایدچقدرواسه زنش خرج کنه؟؟چیابخره؟؟؟شماتودوران عقدشوهراتون چقدرواستون خرج میکردن؟؟؟چقدربیرون میرفتید؟چقدرمیرفتیدخونشون یااون چقدرمیومد؟؟؟من کلاگیردادم به دوران عقد
من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولاش زیاد هرروز ی چیزیرمیخرید 1 ماه بعدش خونه خریدیم باهیچی دستش تنگ شد الان یکم بهتر شده باز خرج میکنه.البته پول تو جیبی نمیده همینجوری مگر اینکه بخوام.ولی هرچی بخوام کارتشو میده برم بگیرم
هرچی که نیاز داشته باشم و دلم بخواد بی رودروایسی میگم بهش اونم اکثر اوقات میخره واسم خونمونم هفته ای یبار میاد منم یبار میرم خونشون. بیرون رفتنمونم اوایل بیشتر بود الان یخورده کمتر شده بخاطر کارش
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
ولی کم میریم خونه همدیگه شبم اصلا نمیمونیم. رومون نمیشه🤣
😂😂😂پس ما تنها نیستیم
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭