من خودم درست نمیکنم اما مادرشوهرم تو پیاز وزنجبیل وسیر وتخم گشنیز میخوابونه از شب قبل بعد دوباره با زنجبیل وتخم گشنیز وزعفران وکره سرخش میکنه وبه عنوان ته چین میزاره ته برنج .بوش خوب بود اما من خودم نمیخورم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من مث مرغ شکم پرش میکنم فوق العاده میشه، قبل از اینکه آب بریزم روش بپزه پیاز داغش که میزنم یه نصف قاشق رب گوجه میریزم و دو قاشق رب انار با پیاز سرخ بشه و آب میریزم و میذارم آروم بپزه.
روزگار اما وفا با ما نداشت.طاقت خوشبختی ما را نداشت ...