الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه میشه چرا که نه خونه مهمتره قیمتش میره روش وسیله دستت گرفتی دست دومه.یه لباسشویی ویخچال ساده یا مارک ایرانی ارزون بگیره وقتی تونستی خوبشو بگیر.ظرفشویی هم نمیخواد الان بگیری
آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
وای خدا منم دلم میخواست بگم چه داماد پررو و فرصت طلبی این مرد اگر الان اینکارو بکنه تا اخر زن ...
دقیقا الان میگه یخچال بفروشیم دفعه بعد میگه فرشا رو بفروشیم لباساتو بفروشیم و الا آخر
از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا ای آرزوی من تو کجایی و من کجا باور نمی کنم که نمی بینمت تورا گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی از خود برون شوم و خواهمت تو را اشکم روان شود وبغض می کشد وقتی که یاد آوردم رفتن تو را لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار آزرده میکندم هوس دیدن تو را