مهستیmahasty مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 18451 عنوان سرویس آشپزخونم چه رنگی کنم که شاد باشه ولی زشت نشه؟ 159 بازدید | 15 پست سرویس آشپزخونم فلزیه می خوام با رنگ روغن رنگ کنم اصلش اطرافش کرمه و درها آبی کم رنگه با کلی خط و خش برخی جاها زنگ زدگیبه نظرتون اطراف سفید و درها لیمویی یا گل بهی یا آبی کمرنگ یا چی قشنگه که بد هم نشه!! هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص) 1397/07/22 | 19:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123939 نقره اي صورتي😍 دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
زیزیگول عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 19561 من فقط سفید دوست دارم سلیقه ایه دیگه☺ اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
مهستیmahasty مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 18451 من فقط سفید دوست دارم سلیقه ایه دیگه☺ آخه فلزیه سرامیک ها هم سفید همش سفید بشه خیلی بی حال می شه هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)
مهستیmahasty مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 18451 نقره اي صورتي😍 رنگ روغن که نقره ای نداره!! هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)
"هورام"21502 عضویت: 1392/04/02 تعداد پست: 18423 لیمویی و ابی خیلی خوبه. دوستم داره هم شیکه هم شادهخودم همه چی سفیده تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
مهستیmahasty مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 18451 گلبهی خوبه الانم که مده گل بهی یعنی همین رنگی که اطراف اسمتون تو نی نی سایته؟ هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123939 رنگ روغن که نقره ای نداره!! رنگ روغن رونميدونم ولي خونه همكارم رفتم آشپزخونش تركيب نقره اي صورتي بود خيلي ناز بود دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
زیزیگول عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 19561 دکوپاژ خیلی راحته میتونی این کارو هم انجام بدی قشنگ میشه البته این کابینت چوبیه اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
lalisaaaaa عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 8187 چرا از رنگ اکرولیک استفاده نمی کنین؟ واسه این کار مناسب ترهاگه دوست داشتین هم می تونین این پیج عکس بذارین بهتون کمک می کنن در این مورد 🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️
مهستیmahasty مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 18451 ببینم رنگ روغن بژ نداره ! هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)
مهستیmahasty مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 18451 دکوپاژ خیلی راحته میتونی این کارو هم انجام بدی قشنگ میشه البته این کابینت چوبیه چه خوشگله رنگ زدن هم شجاعت می خواد الان حس کردم چقدر من محافظه کارانه تصمیم می گیرم!!! هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)
مهستیmahasty مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 18451 چرا از رنگ اکرولیک استفاده نمی کنین؟ واسه این کار مناسب تره اگه دوست داشتین هم می تونین این پیج عکس ... آخه اکرولیک ضد آب نیست!! هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)
مهستیmahasty مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 18451 چرا از رنگ اکرولیک استفاده نمی کنین؟ واسه این کار مناسب تره اگه دوست داشتین هم می تونین این پیج عکس ... الان می رم سراغش ممنون شاید ایده خوبی بده ! هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)