2777
2789
عنوان

پول پیش خونمون=»عمل کمر مادرشوهر

725 بازدید | 42 پست

مادرشوهرم میخواد عمل کمر کنه هشتاد میلیونی هزیتشه

ندارن بدن گفتن شوهر من باید بره و بقیه بچه ها

چهل تومن سهم ماست اگه اینو ندیم باید ماهی دوتومن بذاریم رو کرایه

از اونور مدام رسیدگی

خیلی لوسه حتی باید زیرشو‌ ما تمیز کنیم

تا الان براش کم نداشتم ولی تو این بی پولی چجوری این چهل تومنو بدم بره. طلا فروختم قناعت کردم تفریح نکردم. آخه چرا . موقع سختی و مریضی من رفته بود شمال. موقع اسباب کشیم رفت گلاب گیری همون روز

مادرشوهرا رحم کنید ب عروسا اگر خوبن

تو آن گل مریمِ سپیدی بی تو دلم شوری و امیدی دیگر به دنیا ندارد...🌸💮

چندسالشه عزیزم 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بقیه کمک نمیکنن. عمل برای چی عزیزم؟

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
میخواد کمرشو عوض کنه که 80 تومن؟؟ 

😂😂😂

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

نمیشه وام بردارن ؟خیلی زوره اخه شماهم سختی کشیدی واسه اون پول 

اوووف چ خبره !!! نده عزیزم نده . وقتی خودت بهش احتیاج داری چرا باید بدی . اونم‌واسه شخصی که تو سختیات کنارت نبوده و پی خوشیش بوده 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
حق پسر اینه ک ب پدر مادرش توجه کنه و وظیفش هس ولی 80 میلیون بی انصافیه بی انصافی خوب نیس

دقيقا در جايي كه خود پسر و همسرش توي رفاه باشن ولي وقتي اين خانوم انقدر سختي كشيده و قناعت كرده اصلا