2777
2789
عنوان

مامانای گل لطفا بیاید

30 بازدید | 5 پست

سلام مامانای مهربون مرسی که اومدید کمکم

من میخوام ببینم با علائمی که براتون میگم بنظرتون تنبلی تخمدان یا تخمک پلی کیستیک دارم یا نه!؟!

اخه نزدیک 2ساله ازدواج کردم حدودا 4 ماهم هست اقدام کردم. قبل از اقدام رفتم دکتر همه ی ازمایشات پاپ اسمیر و دندون پزشکی و ازمایش های لازم و..... رو دادم بجز سونوگرافی که واسم ننوشته بود. فولیک اسیدم 8 ماهه میخورم

دوره ی منظم دارم موی زائد ندارم تو خانواده هم این مشکل به صورت ارثی وجود نداره تا جایی که من میدونم ولی قسمت هایی از بدنم سیاه شده یکم

میخوام برم آزمایش بدماااااااا اما تو دکتر رفتن خیلی خیلی تنبلم.

اگر همچین مشکلی بوده باشه از قبل الان دیر نیست واسه پیگیری؟ 

گره افتاده به کارم   واسم صلوات میفرستید لطفا.                                خدایا مرسی که منو لایق مامان شدن دونستی شُکر

عزیزم تا شیش هفت ماه طبیعیه چون جلوگیری میکردی کار خوبی میکنی فولیک اسید میخوری.آزمایش تیروئید هم بده.بدترین چیز برای باردار شدن استرسه تا جوش اینو داری ک چرا باردار نمیشم واقعا هم نمیشی

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
عزیزم تا شیش هفت ماه طبیعیه چون جلوگیری میکردی کار خوبی میکنی فولیک اسید میخوری.آزمایش تیروئید هم بد ...

تیرویید رو دادم خداروشکر مشکلی نیست. جلوگیری هم به صورت طبیعی  بوده.. ولی هرکار میکنم از فکرش بیرون نمیام دورو برم پر بچه شده مخصوصا بچه جاریم 1سالش نشده خیلی با مزست منم عاشق بچه

گره افتاده به کارم   واسم صلوات میفرستید لطفا.                                خدایا مرسی که منو لایق مامان شدن دونستی شُکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی واقعا هیچکس هیچ اصلاعی نداره در این مورد!؟   

تیرویید رو دادم خداروشکر مشکلی نیست. جلوگیری هم به صورت طبیعی  بوده.. ولی هرکار میکنم از فکرش ب ...

خودت رو بیخیال بگیر بسپارش ب خدا بگو هروقت صلاحمه و خیره بهم بچه بده.هیچوقت چیزی رو بزور نخواه.تا یکی دوماه دیگه هم صبر کن اگر باردار نشدی برو دکتر.ان شاءا... ک خیره

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
خودت رو بیخیال بگیر بسپارش ب خدا بگو هروقت صلاحمه و خیره بهم بچه بده.هیچوقت چیزی رو بزور نخواه.تا یک ...

مرسی مامان النا خانوم جون