2777
2789
امیر مگه پسر افسانست؟؟؟؟مگه پسر افسانه نمرده توی آتیش سوخته. ها؟؟؟؟؟؟؟

نه بابا . نه حرفی بود ازش نه قبری . حتما مالک و مرضیه بعد از اینکه بهار دزدیدن ازشون رفتن از پرورشگاهی جایی آوردنش 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه امیر پسره افسانس؟ازمالک؟یاخدایعنی داداشه ارغوانه؟

نه امیر پسر نادر و افسانس که تو اتیش سوزی احتمالا زنده مونده دادنش پرورشگاه . بعد اینا رفتن اوردنش 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
نادر واقعا مرده؟؟؟ همش میگم زنده استو یجا وارد داستان میشه

منم فک میکنم زنده س 

نه بابا . نه حرفی بود ازش نه قبری . حتما مالک و مرضیه بعد از اینکه بهار دزدیدن ازشون رفتن از پرورشگا ...

ینی پسر افسانه رو از پرورشگاه آوردن؟؟؟

دخترم بدنیا اومد. برا سلامتی فرشته کوچولوم یه صلوات بفرستید. ممنون.

سوتی خیلی داره سریال.. از منوچهر هادی بعیده 

اول اینکه امیر قطعا پسر مرضیه و مالک نیست. چطور به مرضیه و حدیث محرمه؟ چون نشون داده که خیلی مذهبی و مقید هستن

دوم اینکه افسانه چطور نفهمیده امیر بچه اینا نیست؟؟ در صورتی که سن امیر رو میدونه؟؟؟ 

فعلا این دوتا خیلی مهمتره 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اخه اگه زنده بود با اون عشق اتشین مرض داشت اینهمه سال خودشو قایم کنه از زنش؟؟ 

بیشین آب قند بیارم جوش نزن بابا فیلم ایرانیه هر چیزی امکان داره 

دل من هرچه غلط بود فراوان کردی...
ینی پسر افسانه رو از پرورشگاه آوردن؟؟؟

حتما دیگه . چون بعد از آتیش سوزی خبری ازش نبود . بعدم که الان امیر سن و سالی به سهیل میخوره . چن بارهم اشاره کردن که امیر بچشون نیس و ....