سلام خانوما من مجرد بودم تنبلی شدید تخمدان داشتم سه ماه یکبار پری میشدم اونم در حد سه یا چهار روز خیلی بی نظم بود مثلا اصلا یادم نمیاد تاریخاش یکی بوده باشه .واسه همین مامانم و ابجیم میگفتن تو باردار نمیشی یا خیلی سخت حامله میشی منم قبول کرده بودم اینو دکتر میرفتم دارو میداد ولی بیشتر از چن روز نمیخوردم پشت گوش مینداختم ,مامانم میگفت ازدواج کنی خوب میشی ولی ازدواج کردم اصلا فرقی به حالم نشد ضمن این قضیه رو به شوهرم نگفته بودم گهی اوقات بهش میگفتم اگه بچه دار نشیم چیکار میکنی میگفت انشالله خدا میده اگه نشد میریم بچه میاریم نمیدونین چقد توی دلم واسه شوهرم افسوس میخوردم میگفتم بیچاره بابا نمیشه وقتی عروسی گرفتیم رفتم خونه خودم شوهرم هفته اول میگقت من بچه میخوام ولی یه جوری ارومش میکردم چون دانشجو بودم میگفتم بزار درسم تموم شه ازش مهلت میگرفتم توی این مدت هم اصلا دکتر زنان نرفتم سه ماه از عروسیم میگذشت که بیبی چکم مثبت شد واز دادم مثبت بود و پسرم بعد 36ماه دنیا اومد وقتی پسرم 5ماهه بود دوباره باردار شدم و خدا ی دخمل ناز بهم داد بماند چقد اذیت شدم ولی خدا رو هزار مرتبه شکر میکنم واسه گلای زندگیم و ممنونم از خدا که دامنمو سبز کرد
میخواستم بگم خانوما ناراحت نشین و امیدتو نو از دست ندین خدا هواسش به همه بنده هاش هست
دیر یا زود به خواستتون میرسین
انشالله خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه
اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم