2777
2789
عنوان

کسایی که خوب کیک پختنو بلدن بیان

141 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

اولین باره که کیک درست میکنم تو فر

خیلی وقت پیش درست کردم دستورش یادم رفته

لطفا اگه میشه دقیق بگین چجوری درست کنم؟

موادو به چه اندازه ای باهم قاطی کنم؟

تو کدوم طبقه فر بزارم و با دمای چند درجه؟

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....
عزیزم همه ش بستگی به این داره کیک چی میخوای بپزی معمولا طبقه وسط با دمای ۱۷۰درجه یک ساعت پخت دارن

کیک عادی

۱۷۰ زیاد نیست؟چند دقیقه موادشو چجوری درست کنم؟

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه پودر کیک میگیرم راحتتره ی ظرف اب بذاری داخل فر کیکت خشک نمیشه

خب من آرد شیرینی دارم میخوام خودم درست کنم

منم طبقه وسط میزارم درجه۱۵۰

دستورشو میگی عزیزم؟

کیک عادی ۱۷۰ زیاد نیست؟چند دقیقه موادشو چجوری درست کنم؟

کیک عادی چیه😦 بستگی به فرت داره اگه ستاندارد باشه دمای مناسب پخت کیک۱۷۰ هستش نوع مخلوط کردن کیک بستگی به دستورت داره هر کیک یه جور درست میشه😬

کیک عادی چیه😦 بستگی به فرت داره اگه ستاندارد باشه دمای مناسب پخت کیک۱۷۰ هستش نوع مخلوط کردن کیک بست ...

خب من نمیدونم منظورت از نوعش چیه😑

چ نوع کیکی میخای درست کنی اجی بستگی داره چی باش

هر نوعی باشه یه نوعشو دستورشو بگو برام😘