2777
2789

سلام خانما من و نامزدم خیلی همدیگه رو دوست داشتیم وداریم و با سختیهم بهم رسیدیم الان دوماهه عقد کردیم دعواهامون داره زیاد میشه  خیلی ناراحتم

مشکل اصلیمم خانوادمم همش ایراد میگیرن از شوهرم...

هستید بقیشو بگم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساکمو برداشتم برم که دیگه صدام زدی برگشتم

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
عزیزم از الان باید یاد بگیری که تحت تاثیر خانواده ها نباشی و خودت زندگی مشترکتو مدیریت کنی

میدونین خانوادم از اول مخالف بودن خیلییی حساسن ولی راضی شدن بعد 5سال الان به هرحرکتش گیر میدن دیشب که رفت دورم کردن چرا اینجوری راه میره چرا بشقابو اونجوری میزاره چرا محکم درو باز کرد و هزااارتا ایرادای دیگه منم هی به شوهرم تذکر میدم خستش کردم بیچاره کلافه شده دلم براش میسوزه

به شوهرت بگو نظر شما با خانوادت فرق داره به خانوادت احترام بذار از همسرتم بخواه بهشون احترام بذاره ولی بهش بفهمون مسئول رفتار خانوادت نیستی بهش بگو بهر حال هرکسی ی اخلاقی داره خوب یابد

میدونین خانوادم از اول مخالف بودن خیلییی حساسن ولی راضی شدن بعد 5سال الان به هرحرکتش گیر میدن دیشب ک ...

وای مگه بچه ست تذکر بدی

هرچی خانوادت گفتن بگو باشه بهش میگم ولی هیچی نگو 

عزیزم وقتی همو دوست دارید نزار کسی دخالت کنه تو رفتارای خصوصی همسرت

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست