2777
2789

سلام دوستان الان اومدم آی یو دی بزارم میترسم توروخدا کسی تجربه ای داره؟ موقع گذاشتن درد داره؟ بعدش چی؟

میشه برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین..؟اجرتون با امام حسین

سلام من اطلاعاتی ندارم 

ولی برات دعا میکنم ایشالا خدا به بزودی دامنتو سبز کنه .

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تجربشو ندارم ولی شنیدم مثل همون معاینه هست

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
سلام من اطلاعاتی ندارم  ولی برات دعا میکنم ایشالا خدا به بزودی دامنتو سبز کنه .

مرسی گلم ولی آی یو دی روش جلوگیریه

یه لحظه اون وقت که وصل میکنه یه درد پریودی میپیچه زیر دلت ولی زود خوب میشه انشالله که بهت بسازه من دو سال داشتم همش ترشحاتم خون آلود بود

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

عزیزم ای یودی نزارالان علم پیشرفت کرده برو امپول ترکیبی سه ماهه بزن سه ماه راااحت باش 

منم ازای یودی واینا میترسم. امپول ترکیبی عوارضم نداره خیلی هم راحته

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه
یه لحظه اون وقت که وصل میکنه یه درد پریودی میپیچه زیر دلت ولی زود خوب میشه انشالله که بهت بسازه من د ...

یاخدا ینی این همه مدت کلا خون میوم😨😱😰

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه
عزیزم ای یودی نزارالان علم پیشرفت کرده برو امپول ترکیبی سه ماهه بزن سه ماه راااحت باش  منم ازا ...

عزیزم من آمپول سه ماهه زدم اشتها رو خیلی زیاد میکنه شدم 94 کیلو

عزیزم من آمپول سه ماهه زدم اشتها رو خیلی زیاد میکنه شدم 94 کیلو

ن بابا حتما زائقه تواونجوری شده 

منکه هیچ فرقی نکردم همه چی روبه راهه خخخ