2777
2789
عنوان

رنگ مو ترکیبی بدون دوکلره

160 بازدید | 16 پست

دوستان، میخام موهامو خودم منزل رنگ بزنم،البته بدون دو کلره ،چون حساسیت دارم،میگن چند رنگ رو باهم ترکیب کنیم قشنگتر میشه،ممکنه راهنماییم کنین چه رنگ هایی رو باهم بزنم،چه رنگیه میشه؟ ممنون میشم.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود......  .

ترکیبای دودی زیتونی طبیعی ...دودی شکلاتی طبیعی ....قهوایی خوشرنگ هست

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

من رنگ تنباکویی و فندقی روشن. قهوه‌ای متوسط.زیتونی ۷,۸,۱۰.همه رو قاطی کردم گذاشتم رو موهام خیلی خوشگل شد هر کی میدید خوشش میومد😂.از هر کدوم یه کم مونده بود همه رو مخلوط کردم 🤣

خدایااااااا شکرت ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رنگ تنباکویی و فندقی روشن. قهوه‌ای متوسط.زیتونی ۷,۸,۱۰.همه رو قاطی کردم گذاشتم رو موهام خیلی خوشگ ...

میشه بگین تقریبا چه رنگی شد عزیزم؟

بستگی ب چند جیز داره

رنگ پوستت چجوریه؟

الان موهات چه رنگیه؟

تا چقدر روشن دوست داری؟؟

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

برا روشن شدن مو من اول زیتونی شماره ۱۰ که روشن ترینشه رو با اکسیدان ۹ درصد میزنم موهام که روشن روشن میشه.بعد زیتونی شماره ۷,۸ به نسبط مساوی و یه نخود واریاسون نقره ای مخلوط میکنم میزنم روش .میشه رنگ اصلیم دیگه.یه مرحله رو صبح میزارم یکی رو عصر

خدایااااااا شکرت ❤️

من ترکیب بلوند دودی بابلوندمتوسط زدم😁البته قبلارنگ داشت موهام ودکلره داشته سبززیتونی درامد وبالاش قهوه ای 😁😂حالت امبره زدم 

هرچی باشه از زرد رنگ دم شیری بهتره😂

اگر یار با وفا و صادق باشد😍و عشق👑 می تواند دوبال پروازباشد👯‍♀️از زمین خاکی تاعرش خدا🎑
بستگی ب چند جیز داره رنگ پوستت چجوریه؟ الان موهات چه رنگیه؟ تا چقدر روشن دوست داری؟؟

پوستم سبزه ست،موهام هم سیاهه،میخوام از یکنوات در بیام، زیتونی، قهوه ای روشن و....

پوستم سبزه ست،موهام هم سیاهه،میخوام از یکنوات در بیام، زیتونی، قهوه ای روشن و....

قهوه ای روشن راحت درمیادموهات بدون دکلره

اگر یار با وفا و صادق باشد😍و عشق👑 می تواند دوبال پروازباشد👯‍♀️از زمین خاکی تاعرش خدا🎑

البته جنس موهم مهمه مثلایک رنگی ممکنه توی دوتاسرمتفاوت نشون بده

اگه زیتونی یا رنگ روشن بخام چی؟

قهوه ای روشن درمیاد ولی زیتونی واینهافکرکنم دکلره