2777
2789
عنوان

خانومای گل میشه کمک کنید لطفا

37 بازدید | 2 پست

صبح  بی بی چک خریدم  گذاشتم  بی بی چک  خراب بود  حتی  خط  کنترل  نیوفتاد  بعد  نیم  ساعت  خط  کنترلش  افتاد  اونم خیلی  کمرنگ  دو باره  بی بی زدم  ولی  ببخشید  ادرارم  غلظتش  خيلي  کم  بود  فردا  موعدمه  حالت  پری  ندارم  خیلی کم  پیش  میاد  کوتاه  دلم  درد  میگیرره  زود  خوب  میشه  صبح  تهوع  داشتم  امروزم  تکرر   ادرار  گرفتم  از  ۸صبح  ۳بار  رفتم  دستشویی   الانم  تازه  دستشویی  بودم  باز  احساس دستشویی  دارم   یه  بی  بی  زدم  یه  خط  به  زور   معلومه   حتی  تو  عکس مشخص  نمیشه  ممکنه  چون  ادرار  رقیق  بوده  باردار  باشم  معلوم  نشه؟ 

واسه باردار شدنم  صلوات.🌹

عزیزم صبر کن چند روز از موعدت بگذره دوباره بی بی بزن

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

خیلی  منتظرم  خیلی دارو  خوردم  و  میخورم  روز  ۱۶  پریودم  هم  کیت  تخمک گذاری  پررنگ  شد  بلاخره  واسه  اولین  بار  من  همیشه  خیلی  دل‌درد  دارم  از  خیلی  قبل  پریودم  دردای  زیاد  ولی الان  هیچی  

واسه باردار شدنم  صلوات.🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.