2777
2789
عنوان

ی سوال

94 بازدید | 18 پست

تاریخ زایمان من ۱۲ ابان خورده،زایمانمم طبیعیه یعنی دقیقا تو همون تاریخ زایمان میکنم؟شوهرم ازم دوره و باید بدونه کی مرخصی بگیره ولی من هنوز مطمئن نیستم بنظرتون ممکنه زودتر یا دیرتراز این تاریخی ک گفتن بشه؟

به من گفتن 15اسفند دیگه منتظر دردات باش نهایت تا بیستم زایمان میکنی

من 2قروردین زایمان کردم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دیرتر زایمان کردی؟یعنی از ۱۲ ام منتظر باشم یا از قبلش

مشخص نمیکنع من 17روز دیرتر از تاریخی که گفتن زایمان کردم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

عزیزم طبیعی که معلوم‌نمیکنه

من ۶ اردیبهشت تاریخ زایمان طبیعیم بود یعنی تا اون موقع چهل هفتم پر میشد ۴ روز زودتر کیسه آبم پاره شد

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
بله بچه اولمه،ای خدا پس من چیکار کنم

وضعیت جسمیت چطوره؟منُ جاری باهم حامله بودیم؛قراربوداول بچه من بدنیابیادبعداون؛ولی بچه اون اواسط 9ماه بدنیااومد؛من دیگه داشتم10ماه روهم تموم میکردم والا😶