2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصفهان کاشان شیراز

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
مشهد .دلم شدید میخواد . اما اگه قرار بود جایی غیر از مشهد برم یزد و کرمان رو انتخاب میکردم

مشهد دلم  میخواد اما تورها پیش فروش کردن خیلیاشون

یزد چه طوره؟کجاهاش بریم؟

من خودم را دوست دارم  
اصفهان را دوست دارم  عید رفتم کاشان چه طوره؟الان سردهه/پاییز صفا داره بریم؟؟؟؟؟

بد نیست ولی به اب وهوا دقت کن اگه بارندگی نبود بیا اخه کاشان اردیبهشت قشنگه همون اصفهانم همینطور الان خیلی باحال نیست من خودم اصفهانم تازه اوایل اذر که برگ درختا زرد میشه و میریزه خوبه اونم نه واسه مسافرت واسه یه قدم زدن 

اصفهان را دوست دارم  عید رفتم کاشان چه طوره؟الان سردهه/پاییز صفا داره بریم؟؟؟؟؟

کاشان هفته اخر اردیبهشت خوبه کاشان الان خوب نیست

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
بد نیست ولی به اب وهوا دقت کن اگه بارندگی نبود بیا اخه کاشان اردیبهشت قشنگه همون اصفهانم همینطور الا ...

آره 

و حالا جهاای تاریخی پاییز اشکالی نداره ،ولی جهای سرسبز مثل شهرکرد و یاسوج فقط بهار تابستون

خانه بروجردی و طباطبایی و بازارش که خوبه آره؟

الان ابیانه کاشان چه طوره؟

من خودم را دوست دارم  

نه عزیزم اصفهانیم . میگم که نرفتم ولی اکثرا اینایی که رفتن میپرسم خوب بود؟میگن عالی بوده مخصوصا که تو هتل های سنتی رفته بودن خیلی بهشون خوش گذشته بود یه سرچ تو نت بکن جاهای دیدنی یزد همشو با عکس نشون میده