2777
2789
عنوان

کیا خواب بودن از خواب پریدن الان بیدارن؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1493 بازدید | 96 پست
چند وقت میرین؟ چقدر وزن کم کردین؟

2 ماه میرم 9 کیلو کم کردم یا ورزش و رژیم . ورزش م کار با دستگاه هست .قرص ال کارنیتین هم خیلی تاثیر داشته .چربی سوزی .البته فقط با ورزش جواب میده روزی 2 ساعت ورزش میکنم به جز جمعه ها .  

قربان وفای سگ ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر زود بیدار میشن بچه هاتون!!! فکر کنم سرویسی باشن 

بله هفت ونیم سرویس میاد

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
ساعت 6 ونیم بیدار شون میکنم هفت ونیم میرم باشگاه  بچه هام 7و ربع سرویس میاد دنبالشون

اهان میگم این سرویسیا باید زودتر بیدار شن

۷/۵ خوبه باز می کنن باشگاه و

واسه من که دوستتم هست ۸/۵ اینا تازه میاد البته کلاسی هم نداره ورزش خاصی میکنی؟

اخ گفتی منم هرچی خواب میبنم تعبیر میشه ردخور نداره مخصوصا این دعوا اینا صدقه بده تا رفع شه  ش ...

منم نشستم واسه شوهرم تعریف کردم ک خاب اینجوری دیدم رفتیم خونه ی مادرت حواست بهم باشه پشتم باشیااااا اگه کسی چیزی گفت دفاع کن ازم نذار ناراحت شم

ی ربع گذشت بحثمون شد بعد رفتن خونه ی مادرشوهرم کنسل شد 

شوهرم گفت ری     دم تو این خاب دیدنت اه

منم گفتم دارم برات 

من الان تو شرایط سختیم علایم بارداری دارم

بعد از اون دعوا رفتم دوتا الدی و اعصاب خوردم ولی یکی گفت تا ۳روز بعد از نزدیکی عمل میکنه بعدش دگ تاثیر نداره اگه بخای باردار نشی

حالا ی هفته‌گذشته بود بچم ناقص نشه

2 ماه میرم 9 کیلو کم کردم یا ورزش و رژیم . ورزش م کار با دستگاه هست .قرص ال کارنیتین هم خیلی تاثیر د ...

آفرین به همتتون، منم دلم لاغری میخواد ده کیلو اضافه وزن دارم از زمانی که افتادم تو اقدام و از خودم دست کشیدم اینجور شدم 

سنگ کلیه داره فکر کنم اون باعث عفونت شده ، از یه طرف میگم قید بچه رو بزنم یه کم به خودم برسم از یه ط ...

اینا همه حل میشه به نظرم خواسته قلبیت هرچی باشه اون کارو کنی بهتره بچه هم اخه خیلی شیرینه 

2 ماه میرم 9 کیلو کم کردم یا ورزش و رژیم . ورزش م کار با دستگاه هست .قرص ال کارنیتین هم خیلی تاثیر د ...

افرین ....چه انگیزه ای💪لذت بردم...البته ال کارنتین چربی سوز نیست محرک هستش بیشتر باعث میشه انرژی بیشتری داشته باشی واسه تمرین

منم نشستم واسه شوهرم تعریف کردم ک خاب اینجوری دیدم رفتیم خونه ی مادرت حواست بهم باشه پشتم باشیا ...

اشتباه کردی قرص خوردی فقط نظم سیکلت بهم میخوره قرص بلافاصله بعد اقدام تاثیر داره بعدش دیگه نه مانع بارداری میشه و نه اگر لقاح صورت بگیره رو بچه تاثیر میزاره از این لحاظ خیالت راحت باشه