2777
2789

تو مرکز

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پروسه پانکچر و انتقال به اتاق عمل احتیاج داده تو مطب امکاناتش نیست دکتر تو مطبم معرفیتون میکنه بیمارستان 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

هر دوتاشم بیخوده والا. به خاطر پول به چند مرحله میکشونن.زنداداش من چند ماه پیش 13 تومن داد تو مطب یه دکتر عالی که خودش تضمین میکرد کارشو.نشد متاسفانه. مرکز ابن سینا هم رفت یه بار کرد نشد

چشم به راه...

هرم UOTE=71632877]هر دوتاشم بیخوده والا. به خاطر پول به چند مرحله میکشونن.زنداداش من چند ماه پیش 13 تومن داد تو مطب یه ...[/QUOTE]

اینو که موافقم ولی چاره ای ندارم نزدیکه دو ساله درمان میکنم دوبارم آی یو آی کردم نه خودم نه شوهرم هیچ مشکلی نداریم ولی نتیجه نمیگیرم اما بخاطر حرف مردم خیلی اذیت میشم مجبورم به هر ریسمانی چنگ بزنم 

هر دوتاشم بیخوده والا. به خاطر پول به چند مرحله میکشونن.زنداداش من چند ماه پیش 13 تومن داد تو مطب یه ...

سلام

ببخشید زن داداشتون بالاخره چیکار کردند؟

یعنی مرکز ابن سینا خوب نیست برای آی وی اف؟

سلام ببخشید زن داداشتون بالاخره چیکار کردند؟ یعنی مرکز ابن سینا خوب نیست برای آی وی اف؟

سلام گلم. آی وف اونجا کرد نشد تازه میکرو اینجکشن بود که درصد گیراییش خیلی بالاتره ...باز تو مطب خصوصی پارسال هم کرد بازم نشد...فعلا هییییچ

چشم به راه...