2777
2789
مرسی فدات خوشمزه به نظر میاد ترافل رو هم ممنون میشم توضیح بدی گلم

من که خیلی دوست دارم. و البته مهمونام 😊 خواهش میکنم . خرده نونا یا کیکا رو بریز تو میکسر له کن روغن هسته انگور یا کره یا هر نوع روغن یا کره ای که برا دسرات استفاده می کنی بزن از اب کمپوتی که درست کردی بریز روش به اضافه طعمی که دوست داری داشته باشه مثلا اگه می خوای پنیری بشه پنیر رو له کن تو اب اضافه کن یا خامه یا نارگیل یا مخلوط اینا بعد ورز بده بعد گلوله گلوله کن یا واسشون کاغذ شیرینی تکی بذار یا چنگال کوچیک مثل زیتون خوریا استفاده کن اگه هم حوصله داشتی سس شکلات بریز روشون یا هر سسی که دوست داری یا شکلات اب کن همه رو بزن تو شکلات اب کرده. نوش جونتون باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چجور درست میشه😍😌

یه مقدار بستنی با شیر با خامه یا پودر خامه با یکم شکر یا شکر قهوه ای بریز تو میکسر اماده اس. فقط واسه طعمش دیگه دوست داشتی وانیل بزن سس توت فرنگی بزن سس شکلات بزن یا هر سس و اسانسی که دوست داشتی البته پودر نارگیل هم میتونی بزنی. واسه تنوع میتونی چند طعم درست کنی هر کدوم یه رنگ. با پودر قهوه مثلا که قهوه ای بشه. یا سس بلوبری که ابی بشه یا تو فرنگی که صورتی بشه.

ممنون بابت راهنمایی ژله ویترینی رو توضیح میدی خانومی

😍😍😍 قالبت رو چرب میکنی و یک مقدار ژله آلوئه ورا میذاری ته قالبت

بعد چند نوع میوه یا یک نوع هم میشه 

(اگر یک نوعش توت فرنگی باشه خیلی خوشگل میشه)

بعد روی میوه ها هم ژله آلوئه ورا میریزی میذاری ببنده

بعد یک لایه ی دیگه رو ژله بستنی درست میکنی میریزی روش 

میتونی دولایه هم ژله بستنی بریزی

خوشگل میشه

خـــــدایـــــاتـــوبـــســـازتـــو بــــســـازی قــــشـــنـــگتــــره❤
😍😍😍 قالبت رو چرب میکنی و یک مقدار ژله آلوئه ورا میذاری ته قالبت بعد چند نوع میوه یا یک نوع هم می ...

میشه بجای توت فرنگی انار گذاشت؟به نظرم خوشگل بشه و خوشمزه؟

میشه بجای توت فرنگی انار گذاشت؟به نظرم خوشگل بشه و خوشمزه؟

آره میشه توت فرنگی چون میوه ی دونه ای بزرگه گفتم 

وگرنه آره بقیه میوه ها روهم میشه

مثلا میتونی انار و سیب و هلو بزاری

یاحتی انار خالی

خـــــدایـــــاتـــوبـــســـازتـــو بــــســـازی قــــشـــنـــگتــــره❤