2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پان اسپانیا، هر موقع درست کردم همه عاشقش شدم.

تو نت بزنی میاد

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...

کارامل 

مواد لازم 

شیر یک پاکت 

شکر ۱ لیوان 

نشاسته ۳ قاشق غذا خوری 

آرد ۲ قاشق غذا خوری 

پودر کاکائو به میزان دلخواه 

بیسکوییت پتی بور ساده ۲ بسته 

موز در صورت دلخواه ۱ عدد

همه ی مواد رو باهم خوب مخلوط میکنی و میریزی داخل قابلمه و میزاری رو حرارت ملایم و مدام هم میزنی حدود ۲۰ دقیقه تا مثل فرنی غلیظ بشه بعد داخل ته ظرف پیرکس یه ردیف بیسکوییت میچینی و اگه خواستی رو هر بیسکوییت یه  حلقه موز نازک میزاری و از کارامل میریزی و دوباره روش بیسکوییت و موز می چینی و همینطوری ادامه میدی تا ظرف پر بشه بعد میزاری داخل یخچال حدود ۳ ساعت بعد آماده ست ،میتونی با گردو یا پودر نارگیل تزئین کنی فوق العاده خوشمزه ست 

طرز تهیه لطف میکنید بگین عزیزم

دولیوان شیر

دوقاشق ژلاتین

خامه صبحانه 100 گرمی 

پودر کاکائو 4قاشق 

خیلی کم  وانیل 

شکر به دلخواه حدودا 6 قاشق 

شیر بزار روی شعله کم گاز پودر ژلاتین بریز توش بهم بزن تا حل بشه 

شیر کمی ولرم شد شکر اضافه کن و وانیل 

بعد خامه رو ازقبل خوب بهم بزن تا رقیق بشه 

اضافه کن ب شیر و خوب هم بزن 

آخرهم پودر کاکائو بریز و بهم بزن گوله نشه 

شیر خیلی گرم نشه ک جوش بیاد 

ترجیحا موادتو از صافی رد کن و داخل قالب بریز چندساعت طوی یخچال بمونه زود تر از ژله میبنده و سفت میشه 

خیلی خوشمزه س مزه دنت های کاکائویی بیرون میده و خیلی خوشکل میشه

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

من یه دسر انگلیسی بلدم اصیل و قدیمیه و خوشمزه و راحت و شیک. از این چند طبقه ها. اول باید کاسترد درست کنی یا با پودر اماده کاسترد که تو بازار هست یا نوع خونگیش که با نشاسته اس. بعد باید کمپوت سیب درست کنی ولی سیب ورق ورق شده به ابش دارچین هم بزنی بعد باید ماست شیرین رو یا با خامه یا یکم پودر شیر مزه دار کنی که ماست ساده شیرین هم خوبه. یکم هم خورده یا رنده شده شکلات سفید. و البته نون تست یا کیک ساده. بعد باید قسمتای قهوه ای نون یا کیکتو ببری فقط سفیدش استفاده بشه بعد طبقه ای بچینی تو لیوان یا ظرفای دسر. اول کاسترد بعد نون یا کیک بعد سیب بعد ماست بعد یه دور دیگه می چینی بعد اخر سر خرده شکلات میریزی. با اضافه کیک یا نونت هم ترافل درست کن. خواستی بگو ترافل رو هم برات توضیح بدم.

من یه دسر انگلیسی بلدم اصیل و قدیمیه و خوشمزه و راحت و شیک. از این چند طبقه ها. اول باید کاسترد درست ...

مرسی فدات خوشمزه به نظر میاد

ترافل رو هم ممنون میشم توضیح بدی گلم