2777
2789
عنوان

به لج شوهرم 😭 😭 😭کسانی که اضافه وزن دارین بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 9986 بازدید | 1108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای وقت ناهار که میشه عجیب دلم غذا میخواد عجججججججیب ها هی شیطونه میگه بشکن رژیمتو 

منم دست رد به سینه آبگوشت زدم😎

تازه دیشب یه قاشق برنج کردم تو دهنم جویدم اما از عذاب وجدان درش آوردم 😅

نمیدونم حتما اخه خیلی ضعف کردم خرما میخورم خوب میشم 

تهوعت به خاطر سردیه .ماستو خیار سردیس میچربه به خرما

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

من امشب ترازوی دیجیتال گرفتن از بیرون اومدی ۷۶ و ۸۰۰ بودم .الان بعد شام ۷۷ و ۵۰۰ .یعنی ۷۰۰ گرم خوردم؟ 😰

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

من امروز قرص لاغری اسلیم مکس گرفتم از فردا شروع میکنم ان شالله

من امشب ترازوی دیجیتال گرفتن از بیرون اومدی ۷۶ و ۸۰۰ بودم .الان بعد شام ۷۷ و ۵۰۰ .یعنی ۷۰۰ گرم خوردم ...

مبارکه عزیزمممم کلا طرف عصر و شب وزن نکن تا یک کیلو فرق میکنه وزنت صبح بعد از دستشویی وزن کن اون درسته

من امروز قرص لاغری اسلیم مکس گرفتم از فردا شروع میکنم ان شالله

من اون سوره های قرآن که گفته بودی واسه وسعت رزق شروع کردم از امروز خوندم ایشالله که فرجی بشه ما هم چندتا زمین داریم فروش نمیره 

ضرر نداره عزیزم؟

گیاهیه در اصل و ایرانی .

کسانیکه تو این سایت خوردن گفتن ضرر نکرده ولی خوب نوشته برای کسانیکه مشکلاتی مثل فشار خون دارن نخورن .