2777
2789
عنوان

خانما بچه دوماهه و دندون😣😣😣😣😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 86 پست
خدا خیر نده این دکترای کم عقل رو که بی اطلاع یه چیزی تجویز میکنن. واسه بچه خواهر منم کشیدن ۵سالشه هم ...

ای وای

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
وسطش بود. نگران نباش. طبیعیه اون بچه که میگم الان خانمی شده خیلی زود دراورد نگران نشو گلم

بهضیا میگن اگه زود دربیاره سریع خراب میشه دندوناش

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه خیلی زوده به نظرم

از نظر من مهم نیست  من شنیدم بعضی بچه ها بودن به دنیا اومدن دندون داشتن حالا برو یه دکتر عمومی یا مرکز بهداشت یا حتی یه مامای خوب بپرس خیالت راحت بشه گلم 

دخترمن هشت ماه بیست روزشه یک هفته اس دندونش داره ازلثش میادبیرون دیروز اش درست کردم.میگن هرچی دیرترد ...

مامانم میخواس درست کنه نزاشتم،آخه روز دهه هم اش پختیم پخش کردیم با شیرینی گفتم الان نقل محافل میشیم میگن دیروز اش دهه اورد الان اش دندونی😅😅😅😅😅😅

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
از نظر من مهم نیست  من شنیدم بعضی بچه ها بودن به دنیا اومدن دندون داشتن حالا برو یه دکتر عمومی ...

بردم پیش دکترش میگه ژنتیکیه

بردم پیش دکترش میگه ژنتیکیه

خوب دیگه پسر منم به خونواده همسرم برده پوست میکند تا دندون در بیاره زود هم دندوناشون خراب میشه شوهرم و خواهرش 34سالشون بود تازه آخرین دندون شیری لغ شد افتاد   اینو دیگه دندانپزشک هم تعجب کرد 

ای خدا حیرت بده بچه من سه ماه و شیش روزه 

یه هفته دستش و میخوره لثه پایینی سفید شده اسهال داره به هرکی میگم می خنده میگه روده الان در بیازه ولی خواهرم چهار در آورد .تا کی طول میکنه بیرون بیاد قشنگ

من پسرمو27ختنه کردم

باشد که غم خجل شود از صبر ما...
ای خدا حیرت بده بچه من سه ماه و شیش روزه  یه هفته دستش و میخوره لثه پایینی سفید شده اسهال داره ...

واسه پسر من که هنوز کامل نزده بیرون فقط سر دندونا معلومه

خوب دیگه پسر منم به خونواده همسرم برده پوست میکند تا دندون در بیاره زود هم دندوناشون خراب میشه شوهرم ...

۳۴ سال شوخی میکنی؟؟؟؟😮😮😮😮😮

ای خدا حیرت بده بچه من سه ماه و شیش روزه  یه هفته دستش و میخوره لثه پایینی سفید شده اسهال داره ...

دندونه منم بعد ماه صفر میبرم ختنه

۳۴ سال شوخی میکنی؟؟؟؟😮😮😮😮😮

نه والا خودم شک شدم جالب اینجاست جنس دندوناشون خوبم نیست ولی ریشه محکمه دندون پسرم دوماه لغ هست آخر هم باید دندانپزشک بکشه  به ندرت خودش می افته 

سر لثه سفید شده نوک سینه ام رو هم گاز میزنه میمیرم نمیدونم یعنی دندونه

دندونه،اگر معلوم نیست خود دندونه نیش زده یه احتمال هست، اینکه الان دیگه لثه هاش سفت میشه بعد ۶ ماهگی میزنه بیرون ،واسه دختر دوستم اینطوری بوده

ولی احتمال داره ۴ ماهگیش نیش بزنه دربیاد.

اینقدر ازهمه پرسیدم متخصص شدما😅😅😅😅😅

هرچی زودتر ختنه کنی بهتره پسر من نیم ساعت درد داشت بعدش خوب شد

نیم ساعت چه خوب،دوستم میگه پسرش تا سه روز نمیخوابیده