امروز واکسن دوماهگی پسرم رو زدیم،بی قراریه واکسن که هیچی😥 الان دیدم هی پسرم دستشو میکنه تو دهنش و با قدرت میک میزنه قبلا اصلا این عادتو نداشته، انگشت کوچیکم رو کردم تو دهنش قشنگ خورد به تیزی دندون.
با دقت نگاه کردم قشنگ یکیش مثل دندون نیش زدس،دور دوتا دندون پایینش هم کامل قرمز و یکم ملتهبه
تجربه ای دارید😢😢😢😢
اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس
خدا خیر نده این دکترای کم عقل رو که بی اطلاع یه چیزی تجویز میکنن. واسه بچه خواهر منم کشیدن ۵سالشه هم ...
ای وای
خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
از نظر من مهم نیست من شنیدم بعضی بچه ها بودن به دنیا اومدن دندون داشتن حالا برو یه دکتر عمومی یا مرکز بهداشت یا حتی یه مامای خوب بپرس خیالت راحت بشه گلم
خوب دیگه پسر منم به خونواده همسرم برده پوست میکند تا دندون در بیاره زود هم دندوناشون خراب میشه شوهرم و خواهرش 34سالشون بود تازه آخرین دندون شیری لغ شد افتاد اینو دیگه دندانپزشک هم تعجب کرد
یه هفته دستش و میخوره لثه پایینی سفید شده اسهال داره به هرکی میگم می خنده میگه روده الان در بیازه ولی خواهرم چهار در آورد .تا کی طول میکنه بیرون بیاد قشنگ