2777
2789
عنوان

خانما بچه دوماهه و دندون😣😣😣😣😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه مهمونی منظورته؟

دله خوشی داری،یعنی منظورم این پروژه ی دندون دراوردن که بچه رو اذیت میکنه یا ختنه که جونشو میگیره

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
هیچی بقیه دندوناش هم پنج ماهگی دراومد نه هیچ مشکلی هم نداره 

کم وزن نشد آخه ۲۱۰۰ دنیا اومده تازه داشت خوب وزن میگرفت

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
پسر منم خیلی زود درد دندوناش شروع شد... براش لیسک بگیر... من از دوماهگی گیر بودم تا الانم که ۱۷ماهشه ...

از دو ماهگی نیش زد؟؟

دله خوشی داری،یعنی منظورم این پروژه ی دندون دراوردن که بچه رو اذیت میکنه یا ختنه که جونشو میگیره

اها گفتم حتما مثل خیلیا دغدغه ات مهمونی و حرکتای لاکچریه.ختنه تو این سن اذیت نمیکنه.بچه داداش من ۴۰روزش بود ختنه کرد اصلا انگار نه انگار چیزی شده چون الان خیلی متوجه نیستن.خودت چیزای مقوی و خون ساز بخور تو شیرت تاثیر میذاره.اگه واسه ضعسف شدنش میگی.دندون ولی خب بیتابی داره ولی اشکال نداره درعوض میدونی بدن بچه ات قویه و کمبود کلسیم نداره

❤انا کلب الرقیه(س)❤

آخی،دوتا پایینی دو ماهگی نیش زد هموناس؟؟ اخه بعضیا میگن اونا میفتن بعد جاش شیری درمیاد

ن عزیزم اون معاینه میکنه.یکی از اقوام ما بچه 4ماهه دندونش دراومد دکتر دندونشو کشید.گفت ک این دندون ق ...

خدا خیر نده این دکترای کم عقل رو که بی اطلاع یه چیزی تجویز میکنن. واسه بچه خواهر منم کشیدن ۵سالشه همه دندوناش درومده اون دوتای پایینیرو  رو نداره چون دندون شیریش بوده.

❤انا کلب الرقیه(س)❤
اها گفتم حتما مثل خیلیا دغدغه ات مهمونی و حرکتای لاکچریه.ختنه تو این سن اذیت نمیکنه.بچه داداش من ۴۰ر ...

نه خواهر مهمونی چیه😭😭😭،شیر خشک میدم موندم اصلا به خدا الان که هم دندونه هم واکسن بیقراره، دوباره ختنه و دندون وااااای