2777
2789

امروز واکسن دوماهگی پسرم رو زدیم،بی قراریه واکسن که هیچی😥 الان دیدم هی پسرم دستشو میکنه تو دهنش و با قدرت میک میزنه قبلا اصلا این عادتو نداشته، انگشت کوچیکم رو کردم تو دهنش قشنگ خورد به تیزی دندون.

با دقت نگاه کردم قشنگ یکیش مثل دندون نیش زدس،دور دوتا دندون پایینش هم کامل قرمز و یکم ملتهبه

تجربه ای دارید😢😢😢😢

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه عزیزم من زن عموم میگفت ی همسایه داشتیم بچهاش ک ب دنیا میومدن  دوتا دندون داشتن 

ی ضرب المثل خارجی هس ک میگه:                                 😏    car  not  R  😏                                      یعنی: "کار که عار نیست"                                                          خارج نرفتید ک بدونید 

عزیزم.بچه خواهر من وقتی به دنیا اومد دوتا دندون داشت.بخاطر کلسیم بالای بدن مادر در بارداری و در شیر مادر دندونای شیری بچه زودتر از موعد درمیاد.اصلا جای نگرانی نداره و برعکس خوشحاا باش که کلسبم بدن خودتو بچه ات اوکیه.

❤انا کلب الرقیه(س)❤

کلسیم بدن وقتی زیاد باشه دندون زود در میارن بعضی ها هم تو دوران اخرای جنینی دندون دارن این ثابت شده است

دوقلوهای عزیزم 💑عشق مامان و بابا منتظریم زود بیاین ❤آنیل و سام ❤
ای جوووونم😘😘😘گلم بهتره ب دکتر مراجعه کنی

آخه دکتر چیکار کنه،رشد دندونه متوقف کنه😐😐😐😐

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

آره عزیزم دقیقا جریان تو برا منم پیش اومد دخترمو از واکسن آوردم خونه دیدم گریه که میکنه یه چیز سفید رو لثه شه وقتی دست زدم دیدم دندونه به مامانم و مادرشوهرم گفتم حرفمو باور نمیکردن ولی دندون بود دوماهه بود دخترم