2777
2789

همش وزنم درحال تغییره یبار چاق میشم یبار لاغر.. قدم 157هست و وزنمم از 53تا57درحال تغییره.. 

مثلا دوهفته پیش53بودم و الان میدونم بیشتر شدم.. کم غذام هستم... ولی نگران پوست بدنمم ک شل میشه و ترک میخوره.. راهکازی ندارین؟؟ 

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نکنم بخاطر این ۴ کیلو پوستت شل بشه

ولی میدونی وقتی حتی 1کیلو اضاف میشم, میفهمم خودم فوری نشون میده... 

بیشترم دور کمزم یعنی شکمم بزرگتر میشه

مثلا چجوری؟؟ اره دارم  ممنون میشم بگی

اگه استعداد چاقی داری باید بعضی چیزا رو تو رژیم غذاییت کم یا حتی حذف کنی مثلا چربی بیشا از حد و خوراکی های خیلی شیرین بهتره دور کربوهیدرات رو هم خط بکشی و یه ورزش رو دنبال کنی و ادامه بدی و اینجوری ثابت میشه وزنت خوش بحالت لااقل چاق میشی من به هیج عنوان چاق نمیشم دارم دیوونه میشم اه

سر اگر عاشق شود دیوار میخواهد فقط!

غذاهای پرکالری رو کلا کم کن نه اینکه کم بخوری تغییر بده. چیپس و پفک و سوسیس کالباس و اینا رو یه جورایی حذف کن. سس الویه رو کم کن. روغن خورشتو کم کن. روغن برنجو کم کن. کبابی رو جایگزین سرخ کردنی کن. اینا یه دفعه وزنو بالا می برن

دقیقن مشکلت رو دارم من وزنم تا ۶ کیلو متغیره خیلی زیاد چاقو لاغر شدم تا وزن کم میکنم بلافاصله هفته ب ...

واااای دوستم بیا بغلم 😭😭😭😭😭

منم الان وزنم زیاد شده لباسام داره تنگ میشه.. تو چجوری لاغر میکنی؟؟