2777
2789

بچه ها من تمام جمعه ها باید برم خونه پدرشوهر و این یعنی تعطیلات آخر هفته ما فقط اونجاست، کی مث منه؟ بگین که یخورده هم درد پیدا کنم

من پنج شنبه ها میرم

گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ نری چی میش؟

محل آرامش بخش                                                                  نه یه کلبه وسط جنگله                                                             نه دریا و نه دل صحرا                                                                محل آرامش بخش                                                                 فقط بغل یار!❤️
تو فقط جمعه ها میری ،من خونشون دارم باهاشون زندگی میکنم 😢😢😢😢

چراااا

والا یکی از شرایط ازدواج من مستقل بودن بود

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

منم باید هرهفته میرفتم یا تعطیلات باید اونجا بودیم همیشه ولی دیدم کنترل بچه هام و شوهرم از دستم در رفته دیگه سعی میکنم هر سه هفته یکبار برم مگر اینکه خودم کار داشته باشم

شدنی ها را انجام میدهم  تمام نشدنی ها را به او میسپارم

خوش به حالت،حداقل ی روز تو هفته میری اونجا....

ما خدا چی بخواد جاریم از شهرستان بیاد بره اونجا،مادرشوهرم تو رودروایسی بمونه بگه شما ام بیاین.

عوضش خودش هرشب تو خونه ما پلاسه ما تو ی ساختمونیم.

برا شما باز جمعتونو گرفته که اونم تو خونه خودش برا من هرروزمو گرفته ب جز روزای که بیرونم اونم تو خونه من پخت وپز بشور بسابش برا من شب نشینیش برا خودشو پسرش

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali

منم میرم اوایل ازدواجمون در هفته سه یا چهار روز اونجا بودیم همیشه هم من ناراضی بودم تا اینکه پسرم مدرسه رفت و من بهونه واسه نرفتن دارم الان فقط جمعه ها بااااااید بریم😔😔یعنی راه در رو نداره😂

توی دنیای واقعی‌ اونایی که کمتر دروغ میگن بیشتر رسوا میشن