2777
2789
عنوان

حقوق معلمی چنده جدا اگه کسی میدونه بیاد بگه مقطع دبیرستان

| مشاهده متن کامل بحث + 10501 بازدید | 156 پست
چند ساعت تدریس در هفته

۲۴ ساعت...با مدرک کارشناسی...دبیرستان درس میدم

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرعمم معلم دبیرستان باکلاس خصوصی برجی ده دوازده داره زنشم معلم دبیرستان یه سال مونده بازنشستگیش چه ...

خاای بستن لاببد . فوق فوقش حقوق مدیر میشه سه میلیون.خصوصی ها جدا

اونایی که میگن مگه میش بله میش‌شوهرعمم هرروز ازاول سال حتی تابستون جمعه وشنبه نداره تادیروقت تدریس خصوصی داره  اونم درخواست زیاد ومبلغ توپ خیلی بیشترگاهی بهش میفته

من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔
اونایی که میگن مگه میش بله میش‌شوهرعمم هرروز ازاول سال حتی تابستون جمعه وشنبه نداره تادیروقت تدریس خ ...

من باور. دارم کل خاندان ما معلمن 

😁😁😁😁

تازه چندسال پیش یکی از اقوام میگفت درامد یک دبیر. زیست تو بابل بیشتر. از ریاضی تو تهرانه 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
ببین بعضی رشته ها مثل فیزیک ریاضی شیمی و عربی چون. کلاس خصوصی هم میگیرن نهایت بشه ۲۵۰۰

نه خوب با خصوصی میتونه بیشتر از اینها باشه من پارسال اوصاعه خصوصی هام خیلی خوب بود برعکس امسال ماهی ثابت از خصوصی هام یک و پونصد داشتم دیگه دمه امتحان و اینها خیلی بیشتر میشد

خاای بستن لاببد . فوق فوقش حقوق مدیر میشه سه میلیون.خصوصی ها جدا

عزیزم مال حروم اصلن وابدا نمیخورن دروغگوهم نیستن وضع مالیشون هم عالیه فقط یه بچه دارن من شاهدم چقدرسخت کارمیکنن تادیروقت

من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔
دوستم امضات رو خوندم ناراحت شدم نذر امام علی کن ک اگه بچه دار شدی و پسر شد اسمش رو بزاری علی  ...

نذر حضرت محسن کن خیلیییییی خوبه جواب میده

۵ ربیع الاول روز شهادت حضرت محسن هس

اون روز سفره بندازید روضه بزارید نتونستین نون پنیر درطت کنید پخش کنید

من که جواب گرفتم و به دستامم پیشنهاد دادم خداروشکر همه حاجت گرفتن

من برای خودم نذر کردم بچه دار شم سفره بندازم و اسم پسرمو بزارم محسن

🌷برای ظهور اقا امام زمان صلوات. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌷
مدرکتون چیه 

حتما سابقه کار بالا دارن ویا تومناطق محروم هستن.با بیش از ۲۰ سال سابقه.مدرک در آموزش وپرورش تغییر زیادی توحقوق نداره.شایدم معاون باشن.معاونا ۴۰۰ تا ۵۰۰ بیشتر میگیرن

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
نه خونه رو خودش خريده  شوهرش درامد زيادي نداره  همه چي با خودشه  مدارس خيلي مطرح ت ...

ببین معلمه معروفی باشی درامدت در سال میلیاردی میشع البته فقط برای کنکور مخصوصا درس زیست خیلی درامد زاست

نذر حضرت محسن کن خیلیییییی خوبه جواب میده ۵ ربیع الاول روز شهادت حضرت محسن هس اون روز سفره بندازید ...

ایشالا چشم حتما😍😍😍😝مرسی از راهنماییت 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود