2777
2789
عنوان

شوهرم با مامانم مشکل داره

415 بازدید | 40 پست

بچه ها یه راهکار بهم بدین که بدجوری دارم میسوزم 

شوهر من بشدت ادم حسودیه خیلی خیلی حسودو بچه س. معتقده ادم که زن گرفت زنش دیگه تمام و کمال برای خودشه و خانواده ش دیگه هیچ حقی ندارن که دخترشونو ببینن و این باورم از زندگیه پدرمادر خودش داره چون مادربزرگ خودش ینی مادر مادرش دخالت میکرده مامان بابای اینم ب مشکل خوردن و جدا شدن

الان ما یه شهردورزندگی میکنم ینی از خانواده م خیلی دورم و اگه ماهی یه هفته یا دو ماه یه هفته برم بهشون سربزنم یا اونا سالی یه بار بیان 

الان ب گوشم رسیده رفته پیش خانواده ی خودش گفته مامانش جادوگره مامانش بین ما رو بهم میزنه همش میکشوندش اونجا همش حرف یادش میده درحالیکه اصلا همچین چیزی نیست الان من چیکار کنم توروخدا اعصاب نمیذاره واسم با این بچه بازیاش ??

اون میخادهمون یه هفته در دو ماه هم من نرم اونجا واسه همین هزاران کیلومتر دورم کرده ازشون

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

بزن تو دهنش همین

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیزی ندیده؟ اینا ریشه در کودکی داره شما کاریش نمی تونی بکنی بهش بگو ثابت کن اگر ثابت نکردی پس من رفت ...

مشکل روانیه انگارب همه شک داره که دخالت میکنن تو زندگیش

نا محسوس 

یه سری تعریف و تمجید ها رو 

از زبون مادرتون ( درباره همسرتون) 

برای همسرتون نقل کنید 

تا محبت شون بیوفته ب دل هم 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
من خیلی باهاش حرف زدم خیلیییی جیغ داد ولی بازم همین فکرو داره 

توهم مثل خودش رفتار کن

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
خب گلم داماد و مادرزنم عین عروس و مادر شوهرن نمیشه کاریش نمود😆

من انقد مشکل ندارم با مادرشوهرم این تلافی کرده از اونور 😅

توام نزار بره مامانش رو ببینه بگو اگه قرار به ندیدن باشه توام نباید مامانت رو بری ببینی

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا