2777
2789
عنوان

کیا موافق تک فرزندی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 3011 بازدید | 86 پست
برای همه نمیشه یه نسخه پیچید تو همه تصمیم گیریا روحیه.سن.وضعیت مالی.سطح فکری.شرایط زندگی.شرایط محیطی ...

موافقم من شدایطشو دارم ولی میخوام همونم صرف همین بچم کنم

عاشششسق بچه هستم ولی وقتی به آینده فک میکنم میبینم تو ایران آیندش معلوم نیست چزوره له خودم جرات نمیدم یکی دیگرو بیارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب دلايلتون رو ميگين شما كه دو تا دارين؟

من به خاطر شغل شوهرم و وضعیت خودم بچه دوم آوردم.

بیشتر روزای هفته شوهرم خونه نیست و منو پسرم تنها بودیم شب و روز به فاصله ۳ سال بچه دوم آوردم. برای من با وضعیت زندگی خاصی که دارم خیلی خوب بودوهست خدا رو شکر.

ولی خواهرم وزنداداشم و بیشتر دوستام یه بچه آوردن همه تمرکزشون روهمونه وقت بیشتری برای خودشون دارن.هیچ وقت نگفتن بچه اشون احساس تنهایی میکنه.

انقدر تو درساشون کمک و تمرین کردن بجه ها همه شاگرد ممتاز

دیگه اینکه همیشه بهترین هارو برای بچه هاشون میخرن ولی اونی که دوتا داره یاباید خیلی پولدار باشه یاهم چون بایدمثلا دوتا کفش.دوتا کاپشن.دوتا شال و کلاه.دوتا دستکش دودست لباس پاییزی ....یه جنس معمولی برداره که کم نیاره

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞

ما 3 تاییم توی هیچ مسئله ایتو زندگیم خواهر و برادر کمکم نکردن .از نظر مالی تامین بودیم حتی شاید اگه یکی دوتا دیگه هم بهمون اضافه میشید پدرومادرمم ب هر 3 تامون محبت کردن 

ولی من باشم 2 تا میاریم ک توجه و تمرکز بتونم ب اندازه ی کافی براشون بزارم 

تک فرزند هم لوس و بی ادب نیست بستگی ب تربیت خانواده ش داره 

موافقم من شدایطشو دارم ولی میخوام همونم صرف همین بچم کنم عاشششسق بچه هستم ولی وقتی به آینده فک میکن ...

منم شرایطشو دارم حتی خونه تهران از خودمون سه خوابه راااحت میتونم بیارم ساپورت کنم ولی نه ولش کن  شاید روزی برسه کلا همین ی بچه رو هم بفرستم بره

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

یک موضوعی که باعث میشد به تک فرزندی فکر نکنم تجربه اونهایی بود که تک فرزند داشتن و حالا بزرگ شده بودن

با مادرهاشون حرف بزنی یک افسوسی دارن که چرا یک بچه دارن!! 

من هم صرف خودخواهی دومی را اوردم

همین

من یه پسر 6ساله دارم دومی رو هم باردارم .تا پارسال اگه کسی حرف از بچه دوم میزد صد در صد میگفتم نه ولی تو خودم حس کردم میخوام دوباره مادر شدن رو با تمام سختیاش تجربه کنم و حضورش تو خونه واسه هممون نیاز واسه یه شروع دوباره یه استارت واسه دوباره رفتن به دنیای بچگی اینبار با کمک و همراهی پسرم 

من خودمم تو دو راهی ام،یه دختر 4 ساله دارم نمیدونم چه کنم؟؟؟؟؟؟دومی رو بیارم یا نه

تصمیمتون رو بگیرید اگه میخواید الان وقتشه تا بچتون مدرسه نرفته دومی روهم از شیرو پوشاک بگیرید

من یه دختر دارم که نزدیک ۱۴ سالشه. همسرم قبلا دو تا دوست داشت اما الان که دخترم نوجوون شده و اوضاع فرق کرده کاملا موافقه و میگه همین یکی خوبه. خداییش هزینه خوب زندگی کردن یه خورده بالاست حداقل با شرایط مالی ما. هزینه کلاسهای ورزشی, آموزشی, هنری, و رخت و لباس خوب و شیک و خورد و خوراک خوب. اینه که ما با تک فرزندی موافقیم. با اینکه گفتم شرایط مالی ما معمولیه, ولی دخترم از نظر دوستاش و هم کلاسیهاش که دو تا یا بیشترن مرفه به حساب میاد چون واقعا فراهم کردن شرایطی که برای یه بچه ایجاد میکنی برای دو تا خیلی سخت میشه. برای مثال ما برای دخترمون کفش ۳۰۰ تومنی یا کوله ۵۰۰ تومنی میخریم اما اگه دو تا بودن بعید میدونم میتونستیم اینجوری هزینه کنیم. یا کلاس ورزشیش هزینش خیلی بالاست, موسیقی همینطور.

دخترمم هر کی ازش میپرسه میگه من خواهر یا برادر نداشتم که حالا نبودش اذیتم کنه و احساس تنهایی کنم, از اول همینجور بودم و خیلی راضیم. 

تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار...

عزیزم بنظرم داشتن دو سه تا بچه خیلی بهتر از تک فرزندیه ولی خب توانایی مالی بالا وتوانایی رسیدگی کردن و تربیت و کلا باید روحیه سر وکله زدن باهاشون را داشته باشی اگه مثل من نداری تمام انرژیتو برای همون یکی بزار به نحو احسن  بزرگش کن

کجا بفرستی عزیز؟

خارج از کشور...دوتا عموهاشم خارج درس خوندن پزشکن یکیشون مونده برنگشته

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.