2777
2789
عنوان

کیا موافق تک فرزندی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 3011 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اگه عرضه داشته باشه خودش امکاناتو بدست میاره ولی با پول نمیتونه خواهر برادر بخره واسه خودش تنهای ...

والا من خودم عاشق خواهرمم ولی مسایلی تو زندگیم بود که به همین خواهرم که انقدر دوسش دارم نتونستم بگم و دوستی دارم که انقدر مورد اعتمادمه سالیانه ساله که به اون گفتم و اون کنارم بوده تو اون مساله،مساله تنهایی فقط بحث خواهر برادر نیست ،بحث داشتن افراد خود و قابل اعتماد در زندگیمونه که ما ایرانی ها خیلی توش ضعیفیم متاسفانه،مخصوصا خانم ها،اکثر خانم های ایرانی مخصوصا بعد از ازدواج هیچ دوست و همدمی برای خودشون ندارن

ضمن اینکه صمیمیت زیاد با خواهر برادر تو بزرگ سالی واقعا ممکن نیست،زن برادر ها و شوهر خواهرها حساسیت دارن معمولا تو این موارد و نتیجش همین تاپیک هایی میشه تو نی نی سایت میزنن خواهر شوهرم چسبیده به شوهرم چطوری ادمش کنم و فلان،هر ادمی باید خودش تنهایی خودشو پر کنه با فعالیتهای مفید با دوست با تفریح با کتاب با هنر ،خواهر برادر خوبن نمیگم نیستن ولی تنهایی ما رو به تنهایی پر نخواهند کرد مخصوصاااا تو بزرگسالی

والا من خودم عاشق خواهرمم ولی مسایلی تو زندگیم بود که به همین خواهرم که انقدر دوسش دارم نتونستم  ...

رابطم با خواهرم در حد سلام بای هستش

شوهرمم برادر و خواهرای خوبی نداره

یکی از دلایلش که بچه دوم نمیخوام همینه

اکه تنها باشه بهتر از اینه که خواهر برادری داشته باشه که بی تفاوت باشن نسبت بهم.چون خیلی دیوانه کنندست

من فکر میکنم هر وقت پدر و مادر به بچه دوم فکر میکنن بهتره تمام جوانب رو بسنجن و بچه دوم رو بخاطر لذت بردن از داشتنش و اومدنش مثل فرزند اول بیارن. اینکه بخاطر رفع تنهایی بچه ای که داریم بخواییم یه انسان دیگه رو وارد این دنیا کنیم کمی ناعادلانه است. بچه دوم رو نباید مثل وسایل رفاهی که برای فرزندمون فراهم میکنیم نگاه کنیم. هر وقت قرار شد بیاد بهتره فقط و فقط برای داشتن خودش بیاد. دقیقا مثل اولی.

تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار...
به نظرتون هرچی بچه بیشتر باشه مشکلات هم بیشتر میشه؟

ببین من چند تا دوست دارم که از خانواده پر جمعیت هستن حتی یک نفرشونم راضی نیست همشون میگن خانواده کم جمعیت بهتره اابته که قبول دارم تک فرزندی هم مشکلات خودشو داره ولی احساس میکنم اسیبش باز هم از داشتن خانواده پر جمعیت کمتره

بزرگترین اشتباه زندگیت را میکنی.

من روزی را می بینم که بچه ات ازت متنفر میشه بخاطر اینکه تک تنها تو این دنیا بدنیا آوردیش 

بدون خواهر و برادر.

بدون همبازی.

بدون همدم

بدون یار و همراه

بدون حس خواهر و برادری

بدون حسن اجتماعی بودن.

بزرگ که شد هیچ وقت نمی بخشدت.

نگاه کن.

این حرف منو تو خاطرت داشته باش.

گول حرف یک عده حسود و فضول و شیطان صفت را نخور.

بعضی خودش بچه نداره یا ازدواج نکرده خوشبختی تو را با دو تا بچه نمیخاد.

همین امسال اقدام کن.

نگذار زیاد فاصله بین دوتاشون باشه.بذار خونه شلوغتر و بچه خوشحال تر باشه.تا کی میخای جای خواهر و برادر را براش پر کنی؟؟؟

فریب نده بچه را.بزرگ شد حسرت تو دلش خواهد ماند.تک فرزندی خیلی بده.من اینو تو خیلی از بچه ها و خانواده ها دیدیم و معمولا تک فرزندها ضعیف تر تو جامعه هستند.چون پشت و همراه ندارند.چون تنها هستند تو این دنیا.غریب و بیکس.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.
والله من مخالفم. همسرجان موافقه! خودم سه تا برادر دارم تصورش سخته برام که پسرم تک بمونه! البته الان ...

بزرگترین اشتباه زندگیت را میکنی.

من روزی را می بینم که بچه ات ازت متنفر میشه بخاطر اینکه تک تنها تو این دنیا بدنیا آوردیش 

بدون خواهر و برادر.

بدون همبازی.

بدون همدم

بدون یار و همراه

بدون حس خواهر و برادری

بدون حسن اجتماعی بودن.

بزرگ که شد هیچ وقت نمی بخشدت.

نگاه کن.

این حرف منو تو خاطرت داشته باش.

گول حرف یک عده حسود و فضول و شیطان صفت را نخور.

بعضی خودش بچه نداره یا ازدواج نکرده خوشبختی تو را با دو تا بچه نمیخاد.

همین امسال اقدام کن.

نگذار زیاد فاصله بین دوتاشون باشه.بذار خونه شلوغتر و بچه خوشحال تر باشه.تا کی میخای جای خواهر و برادر را براش پر کنی؟؟؟

فریب نده بچه را.بزرگ شد حسرت تو دلش خواهد ماند.تک فرزندی خیلی بده.من اینو تو خیلی از بچه ها و خانواده ها دیدیم و معمولا تک فرزندها ضعیف تر تو جامعه هستند.چون پشت و همراه ندارند.چون تنها هستند تو این دنیا.غریب و بیکس.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

دو تا که زیاد نیست.اگه 4 تا 6 تا بود قبول زیاد بود.اما 2 و 3 تا معمولیه.یکی واقعا ظلم است در حق بچه.کاش همون یکی را هم بدنیا نمی آوردی.اگر آوردی باید دومی و سومی هم باش باشه که تنها نمونه.ظلم نکن در حق بچه ات.مادر جای خواهر برادر را نمیگیره.اونم تو سنین بالا که دیگه تک و تنها میشه و همیشه از شما به بدی یاد خواهد کرد.