2777
2789
عنوان

کیا موافق تک فرزندی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 3011 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من  خودمم تک فرزندم راااااحت و خوب  خودمم عقدم یدونه بچه هم بیشتر نمیخام    

عزیزم غصه نخوردی که خواهر و برادرنداری?خودم میگم من سه تاخواهردارم روابطمتن عالیه ولی هیچوقت دردی ازم درمون نکردن فقط چون من بزرگترم همیشه نگران زندگیشونم  وتنهام  نمیتونم دردودل کنم ولی بازم واسه پسرم غصه میخورم خیلی

اخه غیر تربیت و پول مادر داغون میشه 

اونم مادر امروزی با این تغذیهای نامناسب و مسائل اعصاب داغون کن و شرایط استرس زا 

تو هر بارداری و زایمان کلی بدن مادر تحلیل میره و خیلی انرژی  از دست میده که شاید همش بر نگرده 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

به نظر من اگه میدونی نمیتونی از پس دوتا بربیا و عهده دار شی پس همون یدونه بهتره اما اگه میدونی که میتونی هردوتاشونو خوب تربیت کنی و ب یه جایی برسونی دومی رو بیار

من که به دوتا راضی ام

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
عزیزم غصه نخوردی که تواهر و برادرنداری?خودم میگم من سه تاخواهردارم روابطمتن عالیه ولی هیچوقت دردی از ...

نه اتفاقا خیلیم خوووووب و عالیه 

هیچم غصه نخوردم

قصدم دارم یدونه بچه بیارم 

یه بچه ولی از همه لحاظ تامین و پر

اخه غیر تربیت و پول مادر داغون میشه  اونم مادر امروزی با این تغذیهای نامناسب و مسائل اعصاب داغ ...

چه خبره مگه

مثلن سه تا بچه بخواد بين هر كدوم هم ٣تا٦ سال حداقل فاصله باشه مادر مگه ماسته كه داغون بشه؟

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...

من ی برادر دارم ی سال کوچیکتر میتونم بگم تو این ۲۸ سال جز ی موجود دستو پا گیر واس من چیزی نبوده تو این زندگی هررر جی خواستم هیچ وقت نداشتن دوتا تهیه کنن چون اونم پشت سر من او وسیله یا هرچی ک بود میخواستت.....الانم کلا همو ببینیم سلام خدافظ کاری باهم نداریم هر کی پی کار خودشه ...منم کلی دوستای خوب دارم ....از قدیم گفتن خواهر برادر رو خودت انتخاب نمیکنی ولی دوست تنها کسی ک خودت انتخابش میکنی

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
نه اتفاقا خیلیم خوووووب و عالیه  هیچم غصه نخوردم قصدم دارم یدونه بچه بیارم  یه بچه ولی ...

دعا کن پسرمنم راضی باشه چون من شرایطشو ندارم بچه دارشم خداروشکر بچه م تقریبا رفاه داره تاجای معقول خواسته هاش برطرف میشه لباسای خوب و تفریح داره و من و پدرش عاشقشیم

نه اتفاقا خیلیم خوووووب و عالیه  هیچم غصه نخوردم قصدم دارم یدونه بچه بیارم  یه بچه ولی ...

دقيقا دوره اي شده كه خواهر و برادر جاي امكانات و رفاهرو پر نميكنن، دختر خاله خودم كنكوريه، همه همكلاسيهاش تك فرزندن و هيچكدوم ناراضي نيستن، پسر خودمم ماشالا اجتماعي ترين بچه مدرسه است و باهوش ترين و مهربونترين، خداروشكر اصلا مشكلي نداره به لحاظ تك فرزندي، روانشناسا هم حرف زياد ميزنن، بعضي تز هاشون واقعا در حد تئوري فقط خوبه