2777
2789
عنوان

تا حالا اینجوری شدین🤔

126 بازدید | 17 پست

سلام دوستان.من یه مدتیه که ته گلوم یه جوریه. انگار مثلا یه چیزی ته گلوم هست. مریض نیستم و گلودردم ندارم. به نظرتون مشکلم چیه؟ ینی تیروئیدم مشکل داره؟ یا مثلا یه جا خوندم واسه استرسه.ممکنه واسه همون باشه؟یا یه چیزی ته گلوم گیر کرده؟ میشه کمکم کنید.

مرسی😙🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ایتجوری میشدم انگار یه چیزی گیر کرده ته گلوم حتی موقعی ک دراز میکشیدم حس میکردم الان میاد تو دهنم ...حامله شدم گلاب بروت بالا اوردم از اون ب بعد خوب شدم😁😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
شاید گرمی زیاد خوردی خودم ته حلقم دونه های بزرگ دراومده بود گفت ترش میکنی و گرمی زیاد خورد اسید معد ...

بچه ها تاحالا ته ته گلوتو نو دیدین؟؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
بچه ها تاحالا ته ته گلوتو نو دیدین؟؟

بعد اون ته زبون ک دون دون های بزرگه یه چیز مثل گوشت سفید اون ته هس ...اون دقیقا چکاری انجام میده؟

من چن روز پیش داشتم گلومو با چراغ گوشیو اینه نگا میکردم بعد تلاش های فراوان و عق زدن اونو دیدم ...شماهم دارین؟؟

کسی تاحالا رفته پیش اینایی که دست میکنن تو حلق آدم چیزایی که گیر کرده رو درمیارن رفته؟ نمیدونم بهشون ...

تل گیری...

اره  خانواده ما میرن