2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كدوم موزه

موزه حیات وحش .فرش.ایران باستان.آبگینه.خیلی موزه ها هست.اسمش خشکه فکر میکنی سخته ولی وقتی بری تو موزه خیلی لذت میبری.هم اطلاعاتت زیاد میشه هم وقتت پر میشه

با توام ای رفته از دست... هرکجا باشم غمت هست
نمايشگاه نقاشي دلم خواست جايى ميشناسي؟

من نمیدونم شما کدوم شهر هستی 

اما توی اینترنت اسم شهرتون را سرچ کنی همراه با نمایشگاه نقاشی برات نتیجه میاره که کجا هست

چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه
بیا ب جای منم برو سرکار....  وای چرا همش شنبه میادددد

ناشکری نکن. من همش میگفتم‌بازم این شعبه های لعنتی رسید! از وقتی کارمو از دست دادم‌همه روزام شده لعنتی و صبح شنبه برام از غروب جمعه دلگیرتره!

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
ناشکری نکن. من همش میگفتم‌بازم این شعبه های لعنتی رسید! از وقتی کارمو از دست دادم‌همه روزام شده لعنت ...

چشممممممم. امیدوارم توهم دوباره بتونی بری... ناراحت نباش دیگه..