2777
2789

شغل همسرمون و خودمون رو و اينكه اين گروني ها تاثيري توي كيفيت زندكيمون گذاشته؟ چجوري مديريت ميكنيد ؟

بياين همفكري كنيم با هم

اول خودم ميگم

خودم خانه دار شوهرم كارمند،تقريبا ٩٠ درصد حقوقمون ميره پاي وام و دارم سيسموني ميخوم تو اين وضع به مشكل خوردم

نظامی خودم خونه دار

منم با سه تا بچه

همش میره پای وام و قسط و خرج خونه

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همسرم کارمند بانک میباشد

خودم خانه دار

میگذرونیم

هیچ وقت اندازه امروز متوجه گرونی نشده بودم

رفتم کوروش یه مقدار شوینده و حبوبات خریدم شد ۵۰۰ هزار

نمیدونم اخرش چی میخاد بشه

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

معلم خودم خونه دارم.

یکمم قسطامون کم شده بود می خواستم شرو کنم وسایل خونه رو عوض کنم که با این شرایط اصلا نمی تونم.خرج خورد و خوراکمون قشنگ چند برابر شده😐

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

همسرم کارگر هستش خودم خونه دارو یه بچه ۲ساله هم داریم میگذره ولی خیلی سخت باحقوق ۱ تومن تازه یک ماهه شده ۱۳۰۰ 

ماهی هفتصدو بیست تومن قسط واجاره اینا میدادیم ازاین ماه ۴۵۰تومن دیگه اضافه میشه به قسطامون😔😔😔

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍
من همسرم کارمند بانک میباشد خودم خانه دار میگذرونیم هیچ وقت اندازه امروز متوجه گرونی نشده بودم ر ...

٥٠٠ هزار تومان؟!!! قبلا ميشد ٥٠٠ دلار

ما چند ساله ايران نرفتيم

الان با اين پست شما احساس كردم از اصحاب كهف هستم كه از خواب بيدار شده😟